Cea mai bună cină de Crăciun, cu Chef FOA

25 Noi 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cea mai bună cină de Crăciun, cu Chef FOA

Ți-a venit rândul să pregătești cina de Crăciun anul acesta? Nu intra în panică! Avem o soluție...

TLC anunţă premiera emisiunii „Cea mai bună cină de Crăciun”, un program culinar în patru părţi, găzduit de chef-i din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia, care te vor învăţa să diversifici meniurile speciale pentru sărbătorile de iarnă.

Fiecare episod de 30 de minute prezintă una dintre cele patru gazde – chef Foa din România, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria şi chef Nenad Gladic din Serbia – preparând pas cu pas câte două reţete tradiţionale, urmând ca apoi să prezinte încă un fel de mâncare gata pregătit.

Vrezi sa vezi ce au gatit cei patru Chef? VEZI AICI RETELE DE CRACIUN

Filmată integral în România la începutul lunii noiembrie, emisiunea prezintă rețete specifice fiecărei ţări în parte. Seria Cea mai bună cină de Crăciun va fi difuzată pe TLC în fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând din 30 noiembrie, apoi în reluare, în varianta integrală, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20.00.

Unul câte unul, cei patru chef-i din Ungaria, România, Bulgaria şi Serbia vor păși sub lumina reflectoarelor, folosindu-şi ustensilele, imaginaţia şi câteva reţete locale pentru a găti două, trei feluri de mâncare apetisante pentru Crăciun, în timp ce ceilalţi trei urmăresc, comentează şi, în cele din urmă, gustă din produsele finale.

 

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră