Cartoon Network va opera direct în Europa Centrală și de Est

30 Iun 2015
Cartoon Network va opera direct în Europa Centrală și de Est
Turner Broadcasting System se va ocupa direct, prin Cartoon Network Enterprises, de acordarea licenţelor şi merchandising în regiunea Europei Centrale şi de Est pentru producțiile originale: Să-nceapă aventura, Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10, Un show obişnuit şi Fetiţele Powerpuff

Cartoon Network reprezintă o parte importantă a Turner Broadcasting System, cu o creștere consistentă în investițiile pentru producția de seriale originale.

Pentru o abordare integrată a pieței, Cartoon Network va gestiona direct toate relațiile cu retailerii şi companiile licenţiate. Până acum, relaţiile au fost întreţinute cu mare atenție și profesionalism de European Licensing Company care s-a ocupat exclusiv de licensing şi merchandising pentru proprietățile CN în Europa Centrală şi de Est (Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria și Balcani).

Gestionarea directă a propriilor creații, de la dezvoltarea seriei până la produsul de pe rafturile magazinelor reprezintă un model mult mai convenabil de afaceri atât pentru CN, cât şi pentru partenerii săi.

De ani de zile, Cartoon Network a fost un lider de necontestat în rândul băieților cu vârste cuprinse între 4-15 ani. Cota de piaţă pentru această grupă de vârstă este acum de 17,2% . Postul a continuat să îşi consolideze poziția în rândul canalelor pentru copii - cota sa de piață a crescut cu 30% faţă de anul trecut, atingând valoarea de 12,8% în luna mai a acestui an. Conform studiului de cercetare intern, Brand Tracker 2015, 98% dintre copiii români cunosc brandul Cartoon Network. 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră