Viața din scenariul unui film a unui celebru actor: a aflat după moartea acesteia că sora sa era de fapt mama sa

09 Dec 2022
Viața din scenariul unui film a unui celebru actor: a aflat după moartea acesteia că sora sa era de fapt mama sa

Jack Nicholson este de netăgăduit regalitatea de la Hollywood, după ce a lucrat la proiecte extrem de diferite de-a lungul unei cariere inovatoare. El a colaborat cu unii dintre cei mai mari actori, precum și cu regizori, inclusiv cu artiști de pionierat precum Miloš Forman și Stanley Kubrick, care au deschis calea viitorilor regizori.

Chiar dacă Nicholson s-a pensionat acum, vedeta rămâne o parte importantă a culturii pop contemporane, deoarece multe dintre cele mai mari lucrări ale sale, precum Chinatown și The Shining, sunt încă venerate de generațiile mai tinere. Cu unele dintre cele mai prestigioase distincții aduse numelui său, Nicholson continuă să fie considerat unul dintre cei mai mari actori în viață ai timpului nostru.

Paralel cu cariera sa stelară, viața personală a lui Nicholson a fost exact invers. Pe lângă faptul că este implicat în multiple probleme juridice, un alt detaliu nebunesc despre viața lui Nicholson este că el credea că mama lui biologică era de fapt sora lui și nu a aflat cu adevărat adevărul decât după ce ea a murit.

Potrivit unei investigații efectuate de revista Time în 1974, s-a descoperit că mama lui Nicholson s-a pretins, de fapt, a fi sora lui pentru a-și menține cariera de dans. Născută în New Jersey, mama lui Nicholson – June – avea doar 17 ani când a născut, motiv pentru care bunicii lui au decis să preia ei rolul de părinți.

Abia după moartea mamei și a bunicii sale a aflat care este adevărul. „Atât bunica, cât și mama au murit înainte ca eu să aflu adevărul”, a spus actorul într-un interviu. „Am fost foarte impresionat de capacitatea lor de a păstra secretul, dacă nu altceva. A făcut lucruri grozave pentru mine.”

În timp ce descria impactul psihologic al descoperirii, el a adăugat: „Aș spune că a fost un eveniment destul de dramatic, dar nu a fost ceea ce aș numi traumatizant. Până la urmă, când am aflat cine era mama mea, eram destul de bine format din punct de vedere psihologic. De fapt, mi-au elucidat câteva lucruri mult mai clare. Nu am fost traumatizat, m-am simțit recunoscător.”

Mai multe surse au susținut, de asemenea, că Nicholson nu era sigur și despre tatăl său biologic, unele rapoarte sugerând că ar fi fost managerul mamei sale. Această descoperire a informat și părerile sale politice, deoarece actorul a declarat mai târziu că este pro-optare, dar personal împotriva avortului, deoarece era un „copil ilegitim”.

Alte stiri din Life style

Ultima oră