Sharon Stone dezvăluie că suferă de o tumoare descoperită după un prim diagnostic greșit

03 Noi 2022
Sharon Stone dezvăluie că suferă de o tumoare descoperită după un prim diagnostic greșit

Sharon Stone a dezvăluit marți, 1 noiembrie, pe contul său de Twitter că medicii au descoperit o „tumoare cu fibrom mare”, o tumoare benignă în uter. Actrița în vârstă de 64 de ani explică că această tumoră a fost depistată după un diagnostic greșit. Vedeta „Basic Instinct” a mai avut o problemă majoră de sănătate: a suferit un accident vascular cerebral în 2001, scrie Europe1.

 Actrița în vârstă de 64 de ani a anunțat marți, 1 noiembrie, pe contul său de Twitter că suferă de o „tumoare fibrom mare”, benignă, în uter. Vedeta a fost mai întâi victima unui „diagnostic greșit” și a unei „intervenții incorecte”, a unei „duble epidurale”, precizează ea. 

„Durerile se agravau, așa că am cerut părerea altui medic: se dovedește că am o tumoare mare cu fibrom care trebuie extirpată”, explică ea pe rețelele de socializare.  Această tumoare va trebui să fie îndepărtată și Sharon Stone va trebui să se odihnească timp de „patru până la șase săptămâni” după operație.

Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral în 2001

În mesajul ei distribuit pe Twitter, vedeta îndeamnă femeile să solicite o a doua opinie medicală. „Doamnelor în special: nu vă lăsați păcalite”, insistă ea. "OBȚINE O A DOUA OPINIE. Ți-ar putea salva viața." Nu este prima dată când Sharon Stone are probleme de sănătate. În urmă cu mai bine de 20 de ani, în 2001, actrița suferea deja de tumori benigne. Ea le-a descris ca fiind „gigantice” și „mai mari decât pieptul ei” în autobiografia sa  The Beauty of Living Twice , lansată în martie 2021. La acea vreme, vedeta a suferit și o hemoragie cerebrală. Și nu a avut prea mult sprijin.

„Oamenii m-au tratat într-un mod dur și răutăcios”, a explicat ea pentru revista americană  Variety  în 2019. „De la femeile de la Hollywood la judecătorul care s-a ocupat de cazul meu privind custodia copilului, nu cred că cineva a înțeles cât de periculos este un accident vascular cerebral pentru femei și energia necesară pentru recuperare. Mi-a luat aproximativ șapte ani." 

Alte stiri din Life style

Ultima oră