Serena Williams a născut

02 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Serena Williams a născut

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a nascut la Centrul Medical St Mary din West Palm Beach, Florida. Serena, 35 de ani, şi partenerul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, au devenit părinţii unei fetiţe de 2,78 kg, relatează BBC.  

Știrea că Serena a născut a venit de la sora ei, Venus Williams. "Evident, sunt super-emoţionată", a spus Venus. "Cuvintele sunt de prisos", a mai spus ea.

Cuplul Williams-Ohanian nu a confirmat încă nașterea fetiţei, dar antrenorul lui Serena, Patrick Mouratoglou, i-a transmis într-un mesaj: "Sunt foarte fericit pentru tine și ştiu ce simţi". El a adăugat: "Apropo... Vă doresc o recuperare rapidă ... Ne aşteaptă multă muncă".

Serena a recunoscut că e însărcinată  în luna aprilie, după ce accidental, a încărcat o fotografie pe Snapchat. Ea a câștigat titlul Australian Open în ianuarie anul acesta, în timp ce era însărcinată, iar într-un articol din Vogue, luna trecută, a spus că dorește să-și apere titlul. În iunie a apărut într-o fotografie de nud pentru Vanity Fair, spunând: "Nu știu ce să fac cu un copil".

Vestea că Serena a născut a încântat lumea tenisului, Rafael Nadal fiind printre primii care au felicitat-o. La o conferință de presă, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza a glumit; " Ofetiță? Sper să nu joace tenis", conform Reuters.

Cântăreaţa Beyonce a postat pe Instagram o fotografie cu Williams însărcinată, însoţită de mesajul: "Felicitări, Serena!"

Alte stiri din Life style

Ultima oră