Proteste după concursul Miss Olanda: Cum arată finalista care a pierdut în fața unui transgender

10 Iul 2023
Proteste după concursul Miss Olanda: Cum arată finalista care a pierdut în fața unui transgender

Au apărut multe critici după ce "femeia" transgender Rikkie Valerie Kollé (un bărbat biologic care se identifică drept femeie) a trimis-o pe frumoasa Nathalie Yasmin Mogbelzada pe locul doi. Pe rețelele de socializare, oamenii susțin ca noua „Miss Olanda” nu este de fapt o femeie adevărată, scrie Exxpress

La 48 de ore de la concursul „Miss Olanda 2023”, câștigătoarea Rikkie Valerie Kollé (22 de ani) face încă destule valuri. Noua Miss Olanda este prima femeie transgender care a câștigat titlul național – ceea ce a provocat destul de multă nemulțumire în rândul multora. Mulți consideră că este extrem de nedrept, mai ales față de vicecampioana, frumoasa Nathalie Yasmin Mogbelzada. care este o femeie adevărată și nu are fi trebuit să „lase un bărbat să-i fure” coroana pe care o merită, spun criticii?

Rikkie Valerie Kollé va reprezenta, de asemenea, Olanda la cel de-al 72-lea concurs Miss Univers din El Salvador, la sfârșitul acestui an. Ea este a doua reprezentantă transgender la acest eveniment, alături de Angela Ponce (32 de ani) din Spania, care a participat în 2018.

La 48 de ore de la alegerile „Miss Nederland 2023” (a raportat eXXpress), câștigătoarea Rikkie Valerie Kollé (22 de ani) face încă destulă agitație. Super-dra olandeză-molucană este prima femeie transgender care a câștigat titlul național – ceea ce a provocat destul de multă nemulțumire în rândul multora. Mulți consideră că este extrem de nedrept, mai ales față de vicecampioana, frumoasa Nathalie Yasmin Mogbelzada. Este o femeie adevărată și trebuie să „lase un bărbat să fure” coroana pe care o merită. Rikkie Valerie Kollé va reprezenta, de asemenea, Țările de Jos la cel de-al 72-lea concurs Miss Univers din El Salvador, la sfârșitul acestui an. Ea este a doua reprezentantă transgender la acest eveniment, alături de Angela Ponce (32 de ani) din Spania, care a participat în 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Miss Nederland Organisatie (@missnederland)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Miss Nederland Organisatie (@missnederland)

Alte stiri din Life style

Ultima oră