Prințul Harry fără milă despre chelia fratelui său William: „Este alarmant”

06 Ian 2023
Prințul Harry fără milă despre chelia fratelui său William: „Este alarmant”

Memoriile explozive ale Prințului Harry, intitulate Spare (Rezerva), sunt deja disponibile în librăriile spaniole de joi, 5 ianuarie, în timp ce ar trebui să fie lansate oficial abia pe 10 ianuarie. În versiunea în spaniolă a cărții sale, Harry oferă o descriere deloc măgulitoare a fratelui său William, scrie revista Gala.

Fanii și presa specializată sunt în alertă pe măsură ce se apropie data fatidică de 10 ianuarie, ziua în care memoriile Prințului Harry, anunțate ca fiind explozive, vor fi disponibile în librării. În urma unui accident involuntar, cartea a fost deja pusă în vânzare în Spania joi, 5 ianuarie, sub titlul "En la Sombra". Daily Mail a raportat fragmente din carte în aceeași zi, inclusiv un pasaj în care soțul lui Meghan Markle și-a ironizat fratele despre chelie...

Harry vorbește pentru prima dată despre întoarcerea sa în Anglia în aprilie 2021, după moartea bunicului său, Prințul Philip. După înmormântare, el solicitase o convorbire privată cu fratele său, Prințul Moștenitor William și cu tatăl său, Regele Charles. Ducele de Sussex scrie că de îndată ce i-a văzut pe William și Charles înaintând spre el în grădină, a avut impresia că erau acolo pentru un „duel” mai degrabă decât pentru o împăcare.

M-am uitat la William, m-am uitat cu adevărat la el, poate pentru prima dată de când eram mici, analizându-l în fiecare detaliu: încruntarea lui familiară, care fusese întotdeauna norma în relațiile cu mine”, își amintește Ducele de Sussex. Privindu-l, Harry constată că chelia fratelui său este „alarmantă”, „mai avansată decât (a lui)” și că orice asemănare cu mama lor a „dispărut”.

Lupta teribilă dintre Harry și William
Înainte de lansarea memoriilor sale, Prințul Harry a acordat un interviu pentru Good Morning America, în care a spus că a existat întotdeauna o „concurență” între el și William, datorită statutului de „înlocuitor” al unuia și „moștenitor” al celuilalt. În cartea sa, tatăl lui Archie și Lilibet îl numește pe fratele său „cel mai mare dușman”. În sprijinul acestei afirmații, descrierea acestei dispute violente dintre ei, care a avut loc în 2019 la Nottingham Cottage, după ce soțul lui Kate Middleton a numit-o pe cumnata ei Meghan „dificilă”, „nepoliticoasă”

Prințul de Wales s-ar fi dus apoi "enervat" la casa din Sussex, iar tonul s-ar fi ridicat între cei doi frați. Cearta s-a încheiat cu Prințul de Wales care l-a prins de guler pe Harry și l-a aruncat la pământ cu spatele în farfuria câinelui care s-a spart și l-a rănit. La plecare, moștenitorul tronului și-ar fi revenit „cu un aer de regret și și-ar fi cerut scuze”. „S-a întors și mi-a reamintit: „Nu trebuie să-i spui lui Meg despre asta” .

Alte stiri din Life style

Ultima oră