Miss Univers: Costumul Miss SUA sărbătorește aterizarea pe Lună a NASA

15 Ian 2023
Miss Univers: Costumul Miss SUA sărbătorește aterizarea pe Lună a NASA

Miss SUA, R'Bonney Gabriel, a purtat pentru concursul Miss Univers 2023 un costum inspirat de NASA care cântărea aproximativ 15 kg, scrie Space.com

Costumul purtat de Miss SUA a reprezentat un omagiu adus aterizării Apollo 11 pe Lună și programului actual Artemis. Costumul includea o Lună  susținută deasupra capului ei de un cadru complicat, înconjurat de stele argintii strălucitoare și o ținută îmbrăcată cu lumini roșii, albe și albastre. Ea purta un steag american pentru a completa aspectul. 

„Pe 20 iulie 1969, doi astronauți americani au devenit primii oameni care au pășit pe Lună , realizând una dintre cele mai remarcabile realizări din istoria omenirii. Până în prezent, femeile sunt implicate mai mult ca niciodată în programul Artemis, care urmărește să trimită SUA înapoi pe lună”, a scris pe Instagram despre costum prin intermediul brandului ei de îmbrăcăminte R'Bonney Nola. 

„Ca nativ din Houston, unde se află centrul spațial NASA, sunt mândră că sunt dintr-un oraș care lucrează pentru a trimite prima femeie pe Lună”, a adăugat ea.

Concursul Miss Univers 2023 a avut loc pe 14 ianuarie la New Orleans. Spectacolul de costume național a avut loc joi 12 ianuarie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par R’Bonney Nola (@rbonneynola)

 

Puteți vedea mai jos întregul spectacol de costume naționale:

Alte stiri din Life style

Ultima oră