Miss Argentina s-a căsătorit cu Miss Puerto Rico

02 Noi 2022
Miss Argentina s-a căsătorit cu Miss Puerto Rico

Miss Argentina și Miss Puerto Rico au anunțat că s-au căsătorit în secret, după ce au susținut că au o relație „privată” de doi ani, scrie DailyMail.

Mariana Varela, 26 de ani, din Argentina, și Fabiola Valentín, 22 de ani, din Puerto Rico, s-au întâlnit pentru prima dată în 2020, când și-au reprezentat țările în competiția Miss Grand International.

Înainte de a împărtăși veștile lor surpriză pe Instagram, tinerele căsătorite - care nu au confirmat niciodată că sunt împreuna - au vorbit pe rețelele de socializare doar despre „prietenia” lor

Anunțând că s-au căsătorit, ambele modele au împărtășit același video cu 233.000 de urmăritori pe Instagram.

În videoclipul de 30 de secunde, cuplul a început prin a împărtăși fragmente din călătoriile lor - inclusiv un clip în care se îmbrățișează pe plaja Jobos din Puerto Rico și se bucură de o plimbare romantică cu barca în Mexic.

Videoclipul - care a acumulat peste 1,8 milioane de vizionări în trei zile - apoi arată noaptea în care s-au logodit.

Clipul arată apartamentul cuplului plin cu un sortiment de baloane roșii și albe, petale de trandafiri și luminițe.Videoclipul se termină cu cuplul sărutându-se în fața Biroului de căsătorii din San Juan, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Fabiola Valentín ???? (@fabiolavalentinpr)

Alte stiri din Life style

Ultima oră