Kim Chambers, femeia care a ÎNOTAT 17 ore printre RECHINII din apele Golden Gate (Video)

10 Aug 2015
Kim Chambers, femeia care a ÎNOTAT 17 ore printre RECHINII din apele Golden Gate (Video)
Kim Chambers a devenit prima femeie care a terminat în timp record un maraton înot de 30 de mile, din Insulele Farallon până în Golden Gate Bridge din San Francisco.

Femeia are 38 de ani şi este din Noua Zeelandă. Aceasta a înotat timp de 17 ore și 12 minute pentru a finaliza maratonul. A plecat vineri seara şi ajungs la podul din San Francisco sâmbătă seara. Chambers nu a purtat un echipament special, ci a înotat în costumd e baie. Pe durata maratonului, ea a fost urmată de două echipaje. Aceştia au avut misiunea să îi asigure apa şi mâncarea.

"Sunt copleşită. Este ceva ce am vrut atât de mult timp", a spus femeia.

Doar patru bărbaţi au reuşit să finalizeze traseul Farallones Golden Gate Bridge. De altfel, luna trecută, un bărbat care a încercat să înoate acelaşi traseu, a trebuit să abandoneze această încercare, după ce s-a înâlnit cu un rechin alb.

Kim lucrează în comunicare. Ea a început să înoate în 2009, când a avut nevoie să se recupereze în urma unui accident în care era cât pe ce să îşi piardă un picior.

Kim Chambers este a șasea persoană, și a treia femeie, care a finalzat maratonul Ocean's Seven, practic o colecţie de înot pe distanţe lungi care cuprinde English Channel, Cook Strait, Strait of Gibraltar, şi North Channel. 

Alte stiri din Life style

Ultima oră