Generația Millennials avertizează generația Z să nu facă aceleași greșeli cu tatuajele: „M-am trezit într-o zi și am spus: „Ce am făcut?”

04 Aug 2023
Generația Millennials avertizează generația Z să nu facă aceleași greșeli cu tatuajele: „M-am trezit într-o zi și am spus: „Ce am făcut?”

"Think before you ink": Gândește-te înainte de a aplica cerneala. Un influencer din generația "millenials" (tinerii între 25 si 35 de ani) îi îndeamnă pe cei mai tineri din generația Z (între 11 si 24 de ani) să ia în considerare un timp de așteptare pentru a își aplica o "artă corporală" după ce și-a împărtășit online remuşcările despre tatuaj, scrie NewYorkPost

Leah Beth, care se laudă cu aproape 30.000 de urmăritori pe TikTok, și-a dezvăluit regretul într- un clip viral, care a obținut peste 888.000 de vizualizări.

„Știi când ești adolescent și spuneai: „Mamă, aceasta nu este o fază, acesta sunt "adevăratul eu"? Ei bine, a fost o fază.” a spus ea.

Creatorul de conținut – care și-a tatuat brațul, stomacul și, cel mai recent, piciorul – a recunoscut că acum s-a răzgândit cu privire la arta ei permanentă, adăugând că „detestă tatuajele care nu îi aduc „bucurie” și nici nu „au sens”.

„Este într-adevăr ceva de spus despre dezvoltarea creierului și luarea deciziilor, pentru că, când vă spun, ceva s-a schimbat în capul meu micuț înainte de ziua mea în care am împlinit 25 de ani”, a spus Beth.

„M-am trezit într-o zi și am spus: „Ce am făcut?” 

Deși și-ar fi dorit ca cineva să o fi avertizat, își dă seama că probabil nu ar fi putut fi convinsă altfel la momentul respectiv.

„Cred că am căutat un sentiment de identitate și o validare exterioară de la alți oameni”, a dezvăluit ea, adăugând că nu mai simte așa.

De fapt, nu se mai „simte ca acasă” în pielea ei.

„Nu suport să mă uit la ele, sincer”, a spus ea.

Acum, ea trece printr-un proces îndelungat și dureros de îndepărtare a tatuajelor cu laser – care o va costa peste 5.000 de dolari – în timp ce îi avertizează pe tinerii adulți să stea departe de tatuaje și ace până la vârsta de cel puțin 25 de ani.

Dar ea nu este singura – pe TikTok, hastagul #tattooregret a strâns 71,6 milioane de vizualizări.

„Mi-am dorit atât de rău tatuaje la 15-18 ani și acum am 24 de ani și atât de fericit că nu am făcut-o niciodată”, a dezvăluit altcineva.

„Am așteptat până la 30 de ani să încep să-mi fac tatuaje – atât de ușurat! Unele dintre tatuajele prietenilor mei sunt oribile. Am și bani pentru artiști de calitate!” a comentat o persoană.

@leahbbeth The minimum age for tattoos should be 25 i said what i said ????️????????️ I love the idea of tattoos but i don’t love most of mine tbh ???? bin meee #tattooremoval #tattooregret #tattooregrets #tattoosleeveremoval #itwasaphase #grwm ♬ original sound - Leem

Alte stiri din Life style

Ultima oră