„Am metastaze în creier”: Shannen Doherty care suferă de cancer de sân își mărturisește teama

09 Iun 2023
„Am metastaze în creier”: Shannen Doherty care suferă de cancer de sân își mărturisește teama

Actrița a distribuit pe contul său de Instagram, marți, 6 iunie, un videoclip cu ea în radioterapie. Ea a mai dezvăluit că boala ei s-a răspândit la creier, scrie MadameFigaro„Frica mea este vizibilă”, și-a subtitrat ea postarea

Shannen Doherty a dezvăluit într-o postare pe Instagram , distribuită marți, 6 iunie, că cancerul ei de sân s-a răspândit la creier. Știre tulburătoare, ilustrată de un videoclip al actriței în radioterapie unde apare întinsă, cu o mască pe față și ochii plini de lacrimi. 

„12 ianuarie 2023, a comentat ea. Pe 5 ianuarie, scanarea mea CT a dezvăluit metastaze în creier. Videoclipul de ieri a arătat procesul de ajustare a măștii pe care o porți în timp ce creierul tău este radiat. Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radioterapie.”

„Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplă multe în viața mea personală. Sunt norocoasă să am alături de mine medici grozavi precum Dr. Amin Mirahdi și tehnicienii uimitori de la [Cedars-Sinai]. Dar această frică... Această răsturnare... Timpul ... Așa poate arăta cancerul.”

„Ești o luptătoare”

Eroina din Charmed (1998) aflase că are cancer la sân în 2015. Și asta, datorită câinelui ei Bowie, care a adulmecat constant această parte a corpului ei, împingând-o să facă analize. Un an mai târziu, boala a ajuns la ganglionii limfatici ai actriței. În mai 2016, Shannen Doherty a suferit o mastectomie, înainte de a-și anunța intrarea în remisie în 2017. Dar, în februarie 2020, a dezvăluit reapariția cancerului ei, acum în stadiul 4.

Un an mai târziu, ea a împărtășit o poză în care apare fără păr în timpul lunii de conștientizare a cancerului de sân. În aprilie, actrița a cerut divorțul de fostul ei soț, fotograful Kurt Iswarienko. In tot acest timp Shannen Doherty a putut conta pe sprijinul celei mai bune prietene a ei Sarah Michelle Gellar. „Ești o luptătoare”, a comentat acesta din urmă în cea mai recentă postare a actriței.

Alte stiri din Life style

Ultima oră