S-a făcut și asta! Prima căsătorie oficiată de biserica Monstrului Tăițel Zburător (VIDEO)

16 Apr 2016 | scris de Cristi Semeghin
S-a făcut și asta! Prima căsătorie oficiată de biserica Monstrului Tăițel Zburător (VIDEO)

Sâmbătă, 16 aprilie 2016, doi neozeelandezi și-au unit destinele pentru totdeauna, în primul ceremonial pastafarian ce a avut loc în istorie, cum altfel decât la bordul unui vas de pirați.

Atât mirii cât și nuntașii au avut ținută de obligatorie, uniforme de pirați, inelele de logodnă au fost făcute din paste, iar sărutul care a consfințit unirea celor doi a fost exact ca în "Doamna și Vagabondul", buzele lor doi întâlnindu-se după ce gurile lor au hăpăit un tăițel pornind fiecare de la celălalt capăt.

"Flying Spaghetti Monster a creat lumea. Suntem siguri de asta! Nu am fost acolo în acel moment, dar niciunul dintre reprezentanții celorlalte religii n-a fost prin zonă, deci credința noastră este la fel de plauzibilă ca și celelalte. Să navigați din plin, întotdeauna spre adevăr și tăițelul să vă fie prietenul care să vă țină calzi și fericiți, zi și noapte, de-a lungul călătoriei pe care o faceți împreună", a declarat oficiantul ceremoniei - Ministeroni.

Solemn, mirele, muzician, a jurat ca va pune sare întotdeauna în apă, înainte să fiarbă pastele, iar mireasa, avocat, demnă, a purtat pe cap în locul unei diademe, o strecurătoare.

Printre celelalte inepții propovăduite de biserica Flying Spaghetti Monster se mai poate menționa și faptul că pirații sunt ființele supreme din care a evoluat omul modern și că încălzirea globală este produsă de tocmai de dispariția acestora. De asemenea, în Raiul pastafarian există vulcan cu bere și un bar de strip-tease.

Oricum despre cei de la antipozi se credea până nu cu mult timp în urmă ar sta cu capul în jos...

Citiți și:
Petiţie pentru eliberarea mamei arestate că şi-a ferit copilul de abuzurile tatălui
 
Bolnavii de cancer, umiliţi. Farmaciile nu mai vând citostatice pentru că sunt ieftine și nu aduc profit!
 
AVERTISMENT: Uniunea Europeană este în pericol de moarte! (VIDEO)
Monstrul descoperit în Carpați pune în încurcătură biologii (VIDEO)
O româncă, gardian de închisoare, a eliberat un violator în serie și a fugit cu el. Din dragoste!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră