Protest. Un penis durduliu și roz întâlnește figura unui politician (VIDEO)

05 Feb 2016 | scris de Veronica Micu
Protest. Un penis durduliu și roz întâlnește figura unui politician (VIDEO)

Ceva de genul ăsta a pățit un politician din Noua Zeelandă. Nu orice fel de politician, ci chiar ministrul Dezvoltării Economice, Steven Joyce.

Bărbatul acorda un interviu jurnaliștilor, în urma semnării acordului de parteneriat transpacific (TPP), care este de așteptat să creeze cea mai mare zonă de liber schimb din lume. O veste bună, spun unii.

La Auckland, însă, au fost proteste de amploare în urma semnării acestui acord, manifestanții susținând că va conduce la reduceri de locuri de muncă.

Ca să revenim, Joyce acorda un interviu presei când, de undeva din mulțimea care protesta,  a pornit zbârnâind prin aer "reproșul" unei femei, care a țintit fața politicianului cu un dildo (jucărie sexuală).

"Asta este pentru că ne-ai violat țara", a strigat "agresoarea" în timp ce penisul din cauciuc, de culoare roz, întâlnea figura ministrului.

Bineînțeles că urmarea e previzibilă pentru toată lumea. Femeia a fost rapid imobilizată de forțele de securitate și dusă într-un loc de unde, o vreme, nu va mai putea să arunce cu obiecte, sexuale  sau nu, în politicieni.

De cealaltă parte, Steven Joyce a privit cu umor situația.

"Mi s-a părut amuzantă scena. Este o nouă experință în politică, una care te face să iubești această meserie", a spus ministrul.

Ce înseamnă TPP

TPP vizează să îndepărteze barierele din calea comerțului și investițiilor între membrii săi, dintre care SUA și Japonia, care reprezintă 40% din economia mondială.

Acordul a fost semnat de Australia, Brunei, Canada, Chile, Japonia, Malaezia, Mexic, Noua Zeelandă, Peru, Singapore, SUA și Vietnam.

Pentru a intra în vigoare, el trebuie ratificat în termen de doi ani de parlamentele naționale și în special de Congresul SUA unde există o ostilitate tot mai mare, în special în această perioadă de campanie prezidențială.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră