Dai săru'mîna la copii pe stradă! Mutare-şoc la Europa FM!

16 Iul 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Dai săru'mîna la copii pe stradă! Mutare-şoc la Europa FM!
 Veste bună pentru ascultătorii Europa FM. Postul de radio a înaintat către CNA grila de programe pe timp de vară, grilă din care emisiunile Andreei Esca şi a lui Moise Guran vor fi scoase din grilă. În locul lor, pe Europa FM se va difuza emisiunea „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”.

Aflăm, de asemenea, că şi alte emisiuni vor fi scoase din grilă şi că, supriză, acestea vor fi înlocuite cu aceeaşi emisiune, „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”.
Emisiunea „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi” se va difuza şi la ora ei de difuzare, care nu ştim care e, dar totuşi, pare să fie. În aceste condiţii, constatăm că publicul ascultător de Europa FM are o gamă largă de emisiuni, care mai de care mai variată.

Dimineaţa începe cu „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”, după care, după o scurtă pauză de publicitate şi un calup de ştiri, va fi difuzată emisiunea „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”. Aceasta se va difuza cît se va difuza, după care, după o scurtă pauză de publicitate şi un scurt calup de ştiri, va urma emisiunea extrem de interesantă, intitulată simplu şi firesc, „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”.

Seara va fi continuată cu o nouă emisiune-surpriză, de data asta „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”. După o scurtă pauză de publicitate şi un scurt calup de ştiri, urmează programul de noapte, intitulat, şocant, „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”. Pentru ca, dis-de-dimineaţă să fie difuzată emisiunea „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”, urmînd ca în uichenduri, să fie difuzată emisiunea „Cea mai bună muzică din '80 pînă azi”.

Este, cu siguranţă, o ofertă editorială greu de refuzat şi de aceea putem fi siguri că vestea înlăturării emisiunilor celor doi din grilă a fost o mişcare abilă pentru creşterea rapidă a ratingului.
Felicitări şi mult succes, Europa FM!

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră