“Ar trebui să îi facem pe toţi politicienii să lucreze gratuit!”

28 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
“Ar trebui să îi facem pe toţi politicienii să lucreze gratuit!”

Dave Mustaine, solistul trupei Megadeth, a declarat recent într-un interviu că toţi politicienii care iubesc America ar trebui să lucreze gratuit pentru ţara lor, informează site-ul revistei New Musical Express. Ce-i drept, nu ar strica acest lucru nici la noi, să fim serioși...

 

Campania electorală 2016

Invitat de jurnaliştii de la Vanyaland.com să vorbească despre campania electorală din 2016, Dave Mustaine a declarat: ”Nu pot să spun că susţin pe cineva în acest an şi e foarte trist pentru că, indiferent de ce alegere faci, vei fi ostracizat sau chiar mai rău de atât. Dar, chiar dacă aş fi ales să susţin pe cineva, nu ar conta. Contează doar ceea ce decide o persoană. Fiecare ar trebui să îşi susţină propriul adevăr”.

 

”Ar trebui să îi facem pe toţi politicienii să lucreze gratuit şi abia atunci vom vedea cine iubeşte cu adevărat America. Întrucât fiecare dintre aceşti politicieni ajunge să fie plătit pentru tot restul vieţii, ei sunt pregătiţi să spună absolut orice pentru a câştiga această funcţie”, a adăugat rockerul american.

 

”Cel mai trist mi se pare faptul că există multe minţi tinere şi frumoase în ţară, care se implică şi susţin campaniile acestor politicieni, însă ei nu înţeleg încă toată şmecheria cu votul delegaţilor. Îmi amintesc vremea în care şi eu eram tânăr şi prost şi credeam că totul se reduce la votul popular. Însă cineva mi-a explicat cum stă treaba cu votul delegaţilor”, a spus, la finalul interviului, Dave Mustaine.

 

Controverse

Nu este prima dată când Mustaine critică în mod deschis clasa politică. Rockerul american a generat câteva controverse în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din 2012, după ce a anunţat că îl sprijină pe Rick Santorum, candidatul Partidului Republican. Printre comentariile sale din trecut s-au numărat şi cele în care a sugerat că preşedintele Barack Obama ”nu s-a născut în Statele Unite”, că SUA este pe cale să devină ”o Americă nazistă” şi că preşedintele Obama ”a regizat” masacrele din Aurora şi Wisconsin.

 

Concert la București

Trupa americană de thrash metal Megadeth concertează, pe 13 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumul ”Dystopya”, cel de-al 15-lea al formaţiei, lansat la începutul acestui an.  

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră