Ultimele filme la CineParK, cinematograful în aer liber din Herăstrău

07 Aug 2015
Ultimele filme la CineParK, cinematograful în aer liber din Herăstrău
Centrul de creaţie, artă şi tradiţie al municipiului Bucureşti anunţă „ultimul weekend dedicat cinefililor care adoră să petreacă timpul departe de agitația citadină cu care Bucureștiul ne-a obișnuit”. Cu acest prilej, organizatorii promit:”trei ultime zile încărcate cu filme bune, atât pentru cei mici, cât și pentru cei care păstrează amintirile copilăriei în suflet". "Astfel, vineri, 7 august, de la ora 19:30, dăm startul unui sfârșit de săptămână efervescent cu un film în regia Amma Asante, ce urmărește o poveste inedită despre un destin aflat între două bariere sociale puternice ale Marii Britanii, din secolul al XVIII-lea.

Sâmbătă, 8 august, ora 18:00, anunță o comedie cu o zână preferată a celor mici pentru surprizele oferite recompensă, continuând de la ora 19:30 cu o porție sănătoasă de râs, oferită de simpatica actriță Cameron Diaz, aflată în căutarea răzbunării unei foste iubiri.

Programul se încheie duminică, 9 august, de la ora 18:00, cu umorul lui Jim Carrey, pus la încercare într-o comedie îndrăzneață în regia lui Mark Waters, iar de la ora 19:30 vă încărcăm pentru ultima oară cu o doză consistentă de aventură prin povestea unei vieți în care tehnologia cu roboți preia puterea”.

Alte stiri din Film

Ultima oră