Rambo se întoarce...dar fără Stallone !

02 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Rambo se întoarce...dar fără Stallone !

Este vorba despre un nou film dar fără actorul care a jucat rolul veteranul războiului din Vietnam din 1982 până în 2008.

Sylverster Stallone a fost solicitat să mai fie cap de afiş în al cincilea episod Rambo, dar ajuns la 70 de ani acesta a declinat oferta. Ştirea a fost confirmată de publicaţia Hollywood Reporter care a dezvăluit şi titlul noului episod: Rambo, New Blood. Sânge proaspăt în această franciză ce a strâns 700 de milioane de dolari, în întreaga lume, prin patru filme.

Se vorbeşte că rolul principal în noul episod din seria Rambo îi va fi încredinţat lui Ariel Vromen, 43 de ani, remarcat în primul rând ca The Iceman. Dar încă nu se ştie conţinutul scenariului şi nici nu a fost confirmată oficial identitatea actorului care urmează să-l înlocuiască pe Stallone. Ce se ştie este că cel de-al patrulea Rambo, apărut în 2008, în care faimosul veteran din Vietnam a ajuns în jungla birmaneză , nu a reuşit să aibă vânzările primelor trei filme.

Într-un interviu acordat revistei Variety, Stallone a declarat: “ Nu mai e nimic de făcut. Când am fost solicitat să mai fac un Rambo am zis: Dacă nu pot să fiu mai bun decât am fost data trecută, şi e clar că nu pot, atunci ce rost mai are? Daţi rolul altcuiva. Inima îmi spune da dar corpul îmi zice să rămân acasă”.

Alte stiri din Film

Ultima oră