Noul Star Wars. Cinci chestii care mi-au plăcut. Cinci care nu...

17 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Noul Star Wars. Cinci chestii care mi-au plăcut. Cinci care nu...

Ce mi-a plăcut...

  1. Mi-a plăcut că Harrison Ford nu și-a pierdut din carismă. Nici un pic. Dimpotrivă, în cazul lui poate fi aplicat din plin proverbul cu vinul vechi, clar!

  2. Mi-a plăcut că scenariul a încercat să împace toate generațiile. A avut câte puțin pentru fiercare. Deși, la urma urmei, pentru unii, acest lucru nu trebuie să fie neapărat un avantaj.

  3. Mi-a plăcut stilul „retro”, prin care filmul se “suda” de precedentul...

  4. Mi-au plăcut noii eroi. În special „ea”. Chiar un personaj!

  5. Mi-a plăcut rău de tot finalul. Este cu va urma și promite mult. De la idee, la realizare o să te tot facă să suspini până la episodul 8, prin 2017.

Ce NU mi-a plăcut...

  1. Nu mi-a plăcut pentru că se putea mai mult. Inclusiv la acest scenariu se mai puteau aprofunda lucruri. Se putea face un film de 2ore 45 fără ca nimeni să se plictisească. Așa e. Pentru un fan 15 minute în plus contează.

  2. Nu mi-a plăcut că personajul negativ avea coșuri. În orice galaxie civilizată, tac-su l-ar fi bătut bine pe la 14 ani, să-i iasă farfuriile zburătoare din cap...

  3. Nu mi-a plăcut că uneori ai impresia că unele scene au fost filmate pe platoul de la Lord of the Rings.Vă prindeți când vedeți filmul.

  4. Nu mi-a plăcut că, poate au fost pre multe scene „tribute”. Câteva ar fi fost ok, dar parcă prea multe. De la situații asemănătoare, la replici.

  5. Nu mi-a plăcut că JJ Abrams nu a încercat lucruri noi. Ar fi putut. Forța ar fi fost cu ei. A stat „safe” și a preferat să nu riște.

Alte stiri din Film

Ultima oră