Gala Premiilor Gopo, în această seară, pe TVR 2, de la ora 19:00

28 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Gala Premiilor Gopo, în această seară, pe TVR 2, de la ora 19:00

Luni seară, 28 martie, în Sala Mare a Teatrului Național I.L. Caragiale va avea loc cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor Gopo, un eveniment care răsplătește anual performanța din filmul românesc.

Pe lângă cele mai aşteptate trofee ale serii (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor), din programul serii nu vor lipsi Premiul pentru Întreaga Carieră – oferit actorului Florin Piersic, Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate – acordat actorului Constantin Drăgănescu, precum și Premiul Special, înmânat cascadorului Paul Fister.

 

La această ediție a Galei Premiilor Gopo, Aferim! (12 nominalizări) este urmat în clasament de București NonStop și De ce eu?, cu 9 nominalizări fiecare, Acasă la tata – 8 nominalizări, Lumea e a mea și Un etaj mai jos, cu câte 7 fiecare.

 

Prezentatorul evenimentului va fi actorul Alexandru Bogdan. Printre actorii care se vor urca pe scena Premiilor Gopo pentru a înmâna mult-râvnitele statuete îi amintim pe Ada Condeescu, Levente Molnar, Bogdan Dumitrache, Alina Grigore, Bogdan Albulescu, Emilia Dobrin, Oana Pellea. 

Alte stiri din Film

Ultima oră