Disney pregătește un serial despre o adolescentă care rămâne însarcinată după o aventură cu Satan

27 Iul 2023
Disney pregătește un serial despre o adolescentă care rămâne însarcinată după o aventură cu Satan

Compania Walt Disney și-a anunțat în aprilie achiziția Pauline, o emisiune de televiziune pentru adulți din Germania, care prezintă o tânără de 18 ani, însarcinată cu Satan. Deși nu are încă o dată de lansare, utilizatorii rețelelor sociale fac campanie pentru anularea acestuia, scrie Insidethemagic

Pauline (Sira-Anna Faal) este o adolescentă obișnuită care se luptă să împace școala cu gândurile despre societatea care se prăbușește și criza climatică în curs. Lucrurile se complică atunci când rămâne însărcinată după o aventură de o noapte cu un băiat pe nume Lukas (Ludger Bökelmann)... care se întâmplă să fie Satan. Serialul Pauline urmărește povestea complicată de dragoste a celor doi.

Deși subiectul serialului Pauline este șocant pentru unii, e vorba doar de o emisiune care încearcă sa facă trecerea către conținut pentru toate vârstele pe Disney+. 

„De mult timp, serialul a fost și rămâne un proiect foarte aproape de inimile noastre”, au declarat Käßbohrer și Murmann pentru Deadline„Suntem încântați că Disney+ iubește această poveste despre maturitate la fel de mult ca și noi și că acum am reușit să începem filmările cu o distribuție și o echipă atât de uimitoare.”

Apeluri la boicot pe rețelele de socializare

„Cineva, oricine, vă rog să-mi justificați asta”, a spus un utilizator pe TikTok. "Care este motivul? Ce mesaj încercăm să transmitem exact copiilor noștri?”

"Trebuie să boicotăm Disney. Trebuie să ne ridicăm. Acest program nu poate fi lansat. Nu suntem de acord să promovăm asta copiilor noștri, Disney.”

„Exact de ce mi-am anulat abonamentul”, a spus un alt utilizator. "Disney scapă de sub control." 

În ciuda afirmațiilor creatorului, este important de menționat că Pauline nu este  destinată unui public tânăr. La fel ca un alt program deținut de Disney, mult protestat,  Little Demon , seria vizează exclusiv adulții.

@robinmartyr ⚠️ Disneys New Show “Pauline” About A Teenage Girl Becoming Pregnant By Satan⁉️???????????? ‼️ For FULL Video Subscribe HERE ‼️ ???? https://www.patreon.com/robinmartyr ???? #Pauline #DisneyPlus #disney #mickeymouse #waltdisney #waltdisneyworld #pregnant #Teen #freemasonry #masonry #mason #masonictemple #masonic #masonictemple #secretsociety #SecretSocieties ♬ original sound - robinmartyr

Alte stiri din Film

Ultima oră