Aspirina părăseşte serialul "Las Fierbinţi"

18 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Aspirina părăseşte serialul

"Munca mea la proiectul "Las Fierbinti" s-a încheiat. Mulţumesc pe aceasta cale tuturor celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Ţin să menţionez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe!", a scris Mimi Branescu pe Facebook, conform hotnews.ro.

Din serial s-a retras şi actriţa Mirela Oprişor, soţia lui Mimi Brănescu. "Lucrează deja o echipă de scenarişti care se ocupă de sezonul 10, dar personajul Mirelei nu poate fi înlocuit. Iese din serial. "Las Fierbinţi" merge mai departe, ratingul a fost foarte bun", au declarat pentru News.ro surse din Pro TV.

Mimi Brănescu a scris scenariul pentru serialul "Las Fierbinţi" timp de noua sezoane, iar Mirela Oprişor a interpretat rolul Aspirinei încă din primul sezon al serialului. Ultima ei apariţie în serial a avut loc în ultimul episod al sezonului nouă, difuzat de Pro TV în primăvară.

Serialul de comedie "Las Fierbinţi"  a debutat la Pro TV în martie 2012, iar din 15 septembrie a început difuzarea celui de-al zecelea sezon.

Alte stiri din Film

Ultima oră