A murit Alf !

14 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
A murit Alf !

Mihaly Meszaros, necunoscut ca actor dar celebru pentru rolul simpaticului extraterestru Alf, a încetat din viață, la 76 de ani. 

Cel mai scund om din lume

Măsurând 83 de centimetri, el a deținut mult timp titlul neoficial de cel mai scund om din lume. În 1986 el a îmbrăcat costumul lui Alf, devenind cel mai simpatic personaj de pe pământ. Serialul de televiziune, difuzat de postul american NBC până în 1990, era povestea extraterestrului adoptat de familia Tanner. Inimos și generos în toate acțiunile sale, Alf a devenit un personaj adorat de adolescenții din lumea întreagă.

La început, a lucrat într-un circ

În vârstă de 76 ans, Meszaros a alunecat și a căzut în baia locuinței sale din Beverly Hills fiind tranportat imediat la un spital din Los Angeles, unde a și decedat. Mihaly « Michu » Meszaros, născut în 1939 la Budapesta și-a început cariera într-un circ, înainte de a emigra în Statele Unite. Site-ul american TMZ a primit confirmarea decesului din partea managerului Denis Varga. Meszaros apare pe coperta albumului „Dangerous” (1991) a lui Michael Jackson dar și în spotul publicitar Pepsi Dreams alături de superstarul american, de care era foarte apropiat. Vezi mai jos o selecție video, Best of Alf

Alte stiri din Film

Ultima oră