Panică generală! A PLOUAT cu PĂINAJENI, orășel acoperit cu pânze. "Sufletele celor morți nu și-au găsit odihna, s-a întâmplat o mare nenorocire acolo"

17 Mai 2015
Panică generală! A PLOUAT cu PĂINAJENI, orășel acoperit cu pânze.
Locuitori unui mic oraș au fost martorii unui fenomen foarte ciudat. Dintr-o dată, cerul s-a fi întunecat și au început să cadă milioane de păinajeni negri, de toate mărimile, spune Ian Watson, locuitor al orașului Goulburn, locul cu pricina.

Exact ca într-un film de groază, arahnidele s-au împrăștiat absolut peste tot. Case, câmpuri, totul a fost acoperit de păianjeni și de pânzele acestora. Evident, pentru că majoritatea populației acestui glob are o frică de păianjeni, locuitorii au chemat toate autoritățile posibile, de la poliție la medici, pompieri, ba chiar și armată deoarece unii dintre ei au povestit pentru presa locală că ei cred că ciudatul fenomen face parte dintr-un experiment militar.



Oamenii fugeau speriați, cu păianjeni în păr sau în bărbi, a fost debandadă. A trebuit să mobilizăm trupe destul de importante pentru a-i calma, povestește John Billings, șeful poliției locale din Goulburn. Au fost câteva persoane care induceau panică, așa că a trebuit să le reținem și să le oferim cazare până s-au liniștit, precizează polițistul.



Dacă oamenii legii au avut o abordare mai pragmatică a evenimentului, nu același lucru s-a întâmplat și cu populația. Comunitatea religioasă din Goulburn este de părere că a fost un avertisment de la Dumnezeu să fim mai buni, iubitori și iertători, căci iată ce se poate întâmpla. Adepții paranormalului susțin că este vorba despre o situație clară de Poltergeist, unde sufletele celor morți nu și-au găsit odihna, așa că trebuie aflat ce nenorocie s-a întâmplat acolo și apoi găsită o rezolvare, pentru că se poate întâmpla din nou.



Însă explicația cercetătorilor este că păianjenii migrează frecvent, urcându-se pe vârfurile plantelor și copacilor, apoi sar folosind pânzele lor ca parașute. Aceasta tehnica de migrație este considerată de știință ca fiind motivul pentru care păianjenii se găsesc pe toate continentele.


Alte stiri din Externe

Ultima oră