SE SĂRUTAU și lumea se uita cu ciudă la ei, apoi el A BĂTUT-O RĂU și a umilit-o ÎN PUBLIC. Gestul care l-a făcut pe bărbat SĂ-ȘI PIARDĂ MINȚILE

03 Mai 2015
SE SĂRUTAU și lumea se uita cu ciudă la ei, apoi el A BĂTUT-O RĂU și a umilit-o ÎN PUBLIC. Gestul care l-a făcut pe bărbat SĂ-ȘI PIARDĂ MINȚILE
Nenorocirea se abate asupra ta exact atunci când te aștepți mai puțin, spune un proverb arab. Exact așa s-a întâmplat unui tânăr cuplu de îndrăgostiți și căsătoriți. Cei doi tineri se plimbau în parcul  Riyadh, Arabia Saudită, iar la un moment dat, cei doi s-au așezat pe o bancă, unde au început să-și lanseze reciproc tandrețuri. Trecătorii se uitau îndelung la ei și comentau cu ciudă, manifestările de acest gen fiind foarte rare și în general condamnate de opinia publică.

Cum stăteau ei ca doi porumbei, pe lângă banca lor a trecut fostul iubit al fetei, cu iubita lui de mână. Acesta a salutat-o pe tânără, iar ea i-a răspus: "Bună". Moment  în care soțul ei a luat-o razna. Potrivit raportului poliției, întocmit în urma incidentului, bărbatul și-a acuzat soția că a insistat să vină în parc ca să se întâlnească cu fostul ei iubit. După care a început s-o bată. Și a bătut-o până a băgat-o în spital, pentru că în Arabia Saudită nu se intervine atunci când un bărbat își bate nevasta. Apoi i-a spus că divorțează de ea, pentru că nu avea nevoie de o femeie infidelă.

Degeaba încerca tânăra, sub ploaia de lovituri, să-i spună că e doar o coincidență și că doar i-a răspuns băratului la salut. Soțul său a rămas neînduplecat în fața păcatului. Atât fizic, cât și mental. Ca să fie umilința completă, bărbatul a dezbărcat-o în public, în timp ce o bătea. Femeia a fost internată de urgență, din cauza loviturilor primite la cap. Deși în Arabia Saudită bătaia e la ordinea zilei pentru femei, în acest caz poliția a trebuit să intervină. Tânăra se află în stare critică la spital.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră