Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro şi alte staruri, evacuate din Malibu. Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter

10 Noi 2018 | scris de M.C.
Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro şi alte staruri, evacuate din Malibu. Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter

Un incendiu devastator, care afectează comitatul californian Ventura, care a determinat deja evacuarea localităţilor luxoase Malibu şi Calabasas, unde locuiesc numeroase vedete de la Hollywood, i-a obligat să-şi părăsească casele și pe Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro şi alte staruri, relatează sâmbătă EFE, preluată de agerpres.ro.

Toţi au postat mesaje pe reţelele de socializare în care îşi împărtăşesc experienţele din timpul evacuării şi îşi exprimă solidaritatea cu restul persoanelor evacuate şi temerea ca locuinţele lor să fie mistuite de flăcări.

Cântăreaţa Lady Gaga a postat fotografii pe Instagram din momentul în care evacuată din casa ei din Malibu, în timp ce regizorul mexican Guillermo del Toro a scris un mesaj pe Twitter în care îşi exprimă mulţumirea de a fi în viaţă, dar regretând posibila pierdere a unor obiecte de colecţie.

Vedeta medatizată Kim Kardashian, care joi seară a fost evacuată împreună cu copiii ei ca urmare a proximităţii flăcărilor, a postat un mesaj pe Instagram în care spunea că de abia se întorsese acasă, la Calabasas, şi că a avut la dispoziţie o singură oră pentru a evacua locuinţa.

Potrivit TMZ, câştigătoarea olimpică şi personalitate de televiziune Caitlyn Jenner şi-a pierdut casa în incendiu.

Actorul Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter pentru a-şi localiza părinţii, Janet şi Martin Sheen.

Numeroşi actori şi actriţe au fost nevoiţi să-şi abandoneze casele precum Roma Downey, Alyssa Milano, Rainn Wilson, Eddie McClintock şi cântăreaţa Melissa Etheridge.

'Woolsey Fire', cum a fost numit incendiul, a mistuit până în acest moment 14.000 de hectare de vegetaţie şi a obligat evacuarea a 75.000 de reşedinţe din comitatele Ventura şi Los Angeles.

Alte stiri din Externe

Ultima oră