Iubita lui Matteo Salvini i-a dat papucii pe Instagram. Omul forte al Guvernului italian e furios

06 Noi 2018 | scris de M.C
Iubita lui Matteo Salvini i-a dat papucii pe Instagram. Omul forte al Guvernului italian e furios Galerie foto (3)

Prezentatoarea de televiziune italiană Elisa Isoardi a anunțat, într-o postare pe Instagram, că s-a despărțit de iubitul ei, Matteo Salvini, nimeni altul decât ministrul de Interne și omul forte al Guvernului italian.

Modul în care separerea celor doi a ajuns la cunoștința publicului a surprins pe mulți, scrie BFM TV.

Prezentatoarea canalului Rai 1 al televiziunii italiene, în vârstă de 35 de ani, a făcut anunțul pe Instagram, postând o fotografie cu ei doi în vremurile bune, citând scriitorul Gio Evan: „Nu ceea ce ne-am oferit reciproc îmi va lipsi, ci ceea ce am fi putut să ne oferim. Cu un imens respect pentru dragostea adevărată care a fost. Mulțumesc, Matteo”.

Numai că pe durul ministru l-a deranjat ideea postării. Aflat într-o vizită în Ghana, el a postat, enervat, pe Twitter, următorul mesaj: ”Din educație, caracter și respect, nu mi-am etalat niciodată viața privată și nici nu o să încep să o fac acum, acest lucru neinteresându-i pe italieni. Am iubit, am iertat, am făcut greșeli, cu siguranță, dar am crezut în iubire până la capăt. Păcat, altcineva avea alte priorități”, a scris acesta.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră