Ducesa de Cambridge este însărcinată din nou. Kate și William așteaptă al treilea copil

04 Sep 2017
Ducesa de Cambridge este însărcinată din nou. Kate și William așteaptă al treilea copil

Casa Regală britanică a anunțat că ducele si ducesa de Cambridge așteaptă al treilea lor copil, relatează BBC.

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, și soția sa Kate, ducesă de Cambridge, așteaptă al treilea copil, a anunțat Palatul Buckingham.

"Altețele lor Regale, Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să anunțe că Ducesa de Cambridge așteaptă cel de-al treilea său copil", a sunat anunțul oficial.

Ca și în cazul sarcinilor precedente, și în cazul celei de-a treia Kate suferă de Hyperemesis Gravidarum - sau sarcină toxică - o formă severă de greață și vărsături în timpul sarcinii, care este mult mai gravă decât toxicoza obișnuită din timpul gravidității, pe care femeile o simp de obicei dimineața. Această patologie afectează unu la sută dintre femeile gravide.

Zvonuri despre sarcina lui Kate au început să circule în momentul în care aceasta, contrar uzanțelor, a anunțat anularea vizitei pe care urma s-o facă astăzi la Hornsey Road Children's Centre. 

Ceilalți doi copii ai cuplului s-au născut în 2013 – George – și 2015 – Charlotte – ceea ce înseamnă că ar fi trebuit să se întâmple din nou...

Alte stiri din Externe

Ultima oră