Cine zicea că Trump nu e macho? A întrerupt o convorbire cu premierul Irlandei, cucerit de o jurnalistă - Haide, hai vino mai aproape! (VIDEO)

28 Iun 2017
Cine zicea că Trump nu e macho? A întrerupt o convorbire cu premierul Irlandei, cucerit de o jurnalistă - Haide, hai vino mai aproape! (VIDEO)

Cei mai puternici președinți ai lumii trec prin criza bărbatulu la vârsta... la orice vârstă! După ce Putin a complimentat o jurnalistă americană, pe care a făcut-o praf în interviu, a sosit  rândul lui Trump să se lase cucerit de frumusețea presei irlandeze.

În timp ce discuta la telefon cu premierul Irlandei, pe marginea unor teme importante precum migrația sau efectele Brexitului, Trump a întrerupt convorbirea pentru câteva secunde pentru a complimenta o jurnalistă.

"Avem multă presă irlandeză aici, cu ochii pe noi. Tu de unde ești?", a întrebat-o Trump pe Caitriona Perry, jurnalistă a postului RTE.

"Vino aici, vino... De unde ești? Avem aici numai jurnaliste frumoase din Irlanda. Are un zâmbet superb, așa că presupun că se poartă frumos cu tine", a continuat Trump.

Donald Trump l-a sunat pe Leo Varadkar, noul premier al Irlandei, pentru a-l felicita pentru victorie și pentru a discuta despre politicile internaționale. Leo Varadkar este fiul unui imigrant indian și primul politician gay care ajunge în această funcție în Irlanda.

Într-un comunicat de presă, guvernul irlandez a precizat că Trump și Varadkar au discutat la telefon despre migrație, Brexit, dar și despre schimbul de bunuri dintre state, schimbările climatice, liberul schimb și migranții irlandezi din SUA.

Caitriona Perry a postat mai târziu un clip cu momentul stânjenitor pe pagina sa de Twitter și a descris schimbul de cuvinte drept "un moment bizar".

"E puțin ciudat. Crezi că a fost un comentariu sexist? Adică părea că te judecă strict după înfățișare", i-au transmis fanii săi.

Caitriona Perry este corespondent din 2000 pentru RTE. Jurnalista în vârstă de 37 de ani a fost prezentatoare de știri, producător, editor de programe și documentarist. Ea a fost și corespondent în străinătate, în SUA, Canada, America Latină, Europa și Australia. Din 2013, Perry este corespondentul RTE la Casa Albă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră