Cel mai popular șef de stat din lume. Soldații plâng după el, femeile își lasă bărbații, copiii vor toți să fie ca el (VIDEO)

19 Oct 2015
Cel mai popular șef de stat din lume. Soldații plâng după el, femeile își lasă bărbații, copiii vor toți să fie ca el (VIDEO)
Dacă aveați impresia cumva că Obama este cel mai popular șef de stat din lume, vă înșelați. Există un altul, mult mai amuzant, mai carismatic, mai iubitor. Un șef de stat pentru care soldații, aceste mașini antrenate de luptă, sunt în stare să plângă și să fugă după el oriunde s-ar duce. Femeile își părăsesc bărbații și aleargă cu copiii în brațe după el, iar minorii și adolescenții vor toți un singurul lucru. Să fie ca el când vor fi mari.

Este liderul țării unde mierea și laptele se găsesc la orice colț de stradă, unde nu există foamete și nici perversitate. Unde noaptea e zi și ziua e noapte, unde nu există răutate. Toți oamenii sunt buni, își împart averea și mâncarea. Acel lider, cel mai popular șef de stat din lume, este Kim Jong-un, conducătorul iubit al Coreei de Nord, tărâmul făgăduinței. Ce, nu credeți? Iată ultima dovadă, filmată!



 
The world's most popular leaderThe world's most popular leader, Kim Jong-un, as seen on North Korean state broadcaster KCTV.VISIT DPRK: http://shst.me/paektu

Posted by Shanghaiist on Wednesday, April 1, 2015

Alte stiri din Externe

Ultima oră