Trei târguri la Romexpo, în weekendul ce urmează

28 Mai 2015
Trei târguri la Romexpo, în weekendul ce urmează
Timp de patru zile, Romexpo devine, în perioada 28 - 31 mai, centrul distracției și magnet de cumpărături pentru bucureștenii care vor să se pregătească pentru vacanța de vară sau vor să descopere produse și servicii noi pe piața din România.

Târgul internațional de bunuri de larg consum — TIBCO, Expoziția de produse și servicii pentru bebeluși, viitoare mămici, părinți și copii — KIDEX și Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă și terapii complementare — TMA sunt manifestările la care sunt așteptați peste 10.000 de vizitatori la Romexpo.

Toți cei care vor trece pragul celor trei evenimente vor putea alege dintr-o multitudine de oferte, de la bijuterii, cosmetice, accesorii, decorațiuni și până la haine și jucării pentru copii.
De asemenea, adepții stilului de viață sănătos, vor descoperi la TMA sute de produse naturiste, proceduri și aparate noi menite să-i ajute în dezvoltarea personală.

După sesiunea de cumpărături, toți vizitatorii sunt invitați să se implice în activitățile desfășurate atât în interiorul pavilionului, cât și în curtea Romexpo — de la cele sportive, cum ar fi cursurile gratuite de tenis de câmp, până la ateliere de pictură sau de aranjamente florale.

"Ne dorim ca festivalul de spiritualitate să devină unul de referință în domeniu, un eveniment în care Romexpo, alături de partenerii săi, să informeze asupra beneficiilor tratamentelor naturiste. Remediile naturiste și produsele naturale puse la dispoziția vizitatorilor de expozanți, împreună cu evenimentele conexe organizate pe durata festivalului, vor transforma TMA în cadrul ideal pentru ca persoanele interesate să cunoască efectele benefice ale unui stil de viață sănătos', spun organizatorii.

Special pentru amatorii stilului 'Vintage', în cadrul TIBCO va fi inaugurat Salonul de Antichități, un spațiu unde toți cei interesați pot descoperi mobilier de epocă, obiecte de artă din bronz, sticlă sau porțelan, tablouri sau obiecte personale și de colecție.

În aceeași perioadă, Romexpo organizează și cea de-a IV-a ediție a Expoziției internaționale de componente și accesorii auto — AutoExpotehnica. Evenimentul se adresează producătorilor, distribuitorilor, importatorilor și designerilor de piese, echipamente electrice și electronice, accesorii, tuning, IT & management, service-uri, spălătorii auto și alte produse și servicii pentru industria auto.

Fiind singura expoziție din România dedicată industriei de componente și accesorii auto, AutoExpotehnica reprezintă o oportunitate pentru cei din industrie de a atrage clienți noi și a încheia contracte, de a relaționa cu ceilalți competitori și de a se informa în legătură cu cele mai noi tendințe ale domeniului.

Programul de vizitare de vizitare este, în perioada 28 — 30 mai, între orele 10,00 — 19,00, iar în data de 31 mai, între orele 10,00 — 16,00. Accesul este gratuit.

Alte stiri din Expozitii

Ultima oră