Andrei Pleşu, conferinţă despre prostie

04 Mai 2015
 Andrei Pleşu, conferinţă despre prostie
Din seria Dialoguri necesare, revista Cariere vă invită la 4 iunie, la JW Marriott Grand Hotel, Bucureşti, la conferinţa „Dincolo de graniţele imposturii, incompetenţei şi prostiei”
Conferinţa le este dedicată tuturor celor care îşi caută argumente, inspiraţie și curaj pentru a crea valoare şi a condamna impostura, incompetenţa şi prostia.

O mulțime de oameni a înțeles că viața și societatea nu mai pot funcționa ca până acum. Ei își caută argumente, inspirație și curaj pentru a crea valoare și a condamna impostura, incompetența și prostia. Pregătim așadar doza necesară de realitate și înțelepciune din partea autorului „celui mai teribil manual de bun-simț din cultura noastră”, spune Andrei Pleşu, invitatul special al conferinţei.

Cum identificăm impostura? La ce ne raportăm? Putem lupta cu prostia sau trebuie doar să o ignorăm? Cum să ne învingem frustrările atunci când suntem în contact cu impostura, incompetența, prostia?
Au devenit incompatibile cinstea și succesul? - toate acestea sunt întrebări la care conferinţa îşi propune să răspundă.


 

Alte stiri din Expozitii

Ultima oră