Turiştii aflaţi pe litoral l-au dat în judecată pe Dumnezeu pentru c-a plouat şi a fost frig!

21 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Turiştii aflaţi pe litoral l-au dat în judecată pe Dumnezeu pentru c-a plouat şi a fost frig!
Ştirea zilei vine de la mare. Pentru că şi-au luat concediul de dus la mare în plină iarnă, o serie de turişti revoltaţi îl vor da în judecată pe Dumnezeu, pe motiv că a stricat aranjamentul climatic al zonei geografice în care ne aflăm. “Sîntem foarte supăraţi pe Dumnezeu pentru că o săptămînă de concediu am avut şi noi şi p-aia am ratat-o din cauza Lui. Aşa nu se mai poate, Ȋl dăm în judecată, cerem daune morale şi materiale de la Dumnezeu.

Ȋn acelaşi dosar al turiştilor nemulţumiţi, Dumnezeu mai este acuzat şi de spălare de păcate, instigare la mită (“cereţi şii vi se va da”!!!), nepotism (“El e Fiul Meu cel multiubit, întru care am binevoit”) şi trafic de influenţă (“cel ce vă ascultă pe voi, pe Mine mă ascultă”). Ȋn acelaşi dosar va fi trimis în judecată şi Sf. Ioan Botezătorul, acuzat şi el de instigare la mită şi trafic de influenţă: “Nu poate omul să ia nimic dacă nu i s-a dat lui din cer”.

Turiştii aflaţi la mare în această săptămînă spun că n-au avut nevoie de televizor săptămîna asta, deoarece au avut costumele de baie la care s-au uitat ca la televizor.

Doamna care a fost bătută pe plajă de un bătăuş profesionist vrea să ia lecţii de bătaie. Pentru aceasta, şi-a rugat soţul s-o bată în fiecare zi, ca să se perfecţioneze: la anul vrea să vină la plajă şi să stea mai mult s-o bată bătăuşul, nu doar aşa, să-i dea cîţiva pumni în gură. “Aşa e corect, să-şi facă treaba pînă la capăt”, a zis aceasta în timp ce încasa cîţiva pumni zdraveni drept în mufă, de la soţul nedumerit.

“Ce aveţi să mai reproşaţi litoralului romȃnesc?”. “Faptul că are preţurile mari prea mici pentru valoarea noastră”, a declarat capul unei familii prezente, de asemenea, pe malul mării învolburate. “Noi am venit aici să cheltuim fără număr, dar să fim văzuţi atunci cînd facem asta, altfel… ce rost are să stăm cu banii sub pernă, să nu ne invidieze nimeni?”, face soţul. El a fost completat imediat de către soţia lui, care se numără, de altfel, printre semnatarii plîngerii împotriva lui Dumnezeu: “Eu am venit să mă sparg în figuri pe plajă, să vadă lumea că mă duc la sală, să-mi vadă trupul sculptat, să mă invidieze femeile că n-am celulită… şi cînd colo… eu cu ce m-aleg? Că stau cu geaca pe mine ca să nu îngheţ! Cer şi eu daune materiale dar mai ales morale lui Dumnezeu, care nu ia deloc în seamă sutele mele de abdomene, efectuate regulamentar, pe tot tipul iernii, cu gîndul la vacanţa de vară.

E timpul ca El să răspundă pentru toate aceste fapte!”, a mai zis doamna, în mod cert nemulţumită.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră