Profesoara alfabetă e rudă cu Grapini. De departe!

08 Sep 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Profesoara alfabetă e rudă cu Grapini. De departe!
Mă numesc Cristian Sȃrbu care sȃnt profesor universitar doctor docent onoris cauza magma cum mă laudă care am şi sȃnt practic membră al Academiei Romîne cu î din i, care am profilu meu dupe feizbuc acuma care nu mai ezixtă dar totuşi a fost o periodă că cînd a ezixtat. Prin mȃna mea a trecut multe generaţi şi generaţi de tineri şi am avut mereu de ȃnvăţat de la iei cȃt şi iei de la mine, că mam făcut cadru didactic nu să frec menta pă feizbuc ci ca să ȃnvăţ copi.

Că iei sȃnt ca copii mei aceşti copi care ȃi iubesc ca pă ochii din cap. Ieu am o structură academică puternică şi sȃnt blondă pȃnă la dumnezeu tată ceresc şI ȃnapoi. Sȃnt de părere că vieaţa ie frumoasă şi am spus asta de mai multe ori în vieaţă şi, iată, o spun şi acuma: viaţa e frumoasă! ȃnvăţaţ, ȃnvăţaţI, ȃnvăţaţi, că mie mea plăcut cartea şi am ajuns doctor universitar magma cum mă laudă da nu mai prin muncă am reuşit, nu aşa oricum.
Sȃnt foarte mȃndră de realizările mele şi aş vrea să vă ȃnvăţ şi pe voi să preţuiţi vieaţa, că vieaţa e scurtă da frumoasă şi poţi so trăieşti intens sau poţi să te caci ȃn ia de vieaţă da io nu. Am absolvit universitatea cȃt şi şcoala generală şi am studiat multe cărţi. Io sȃnt blondă vopsită da de fapt io sȃnt bruneţică aşea şi d-aia la cărţile care leam studiat sȃnt damă de treflă, adică de verde.

Io am decȃt un sfat pentru generţile de copi care iam avut adică care mia trecut prin mȃnă: să ştie că ȃn vieaţă aungi departe decȃt dacă muncind, muncind şi iar muncind. Nu v-ă mai faceţi atȃtea profiluri pă feizbuc şi nu mai postaţi toate procările alea, mai bine pune-ţi mȃna şi munciţi şi ȃnvăţaţi, că decȃt aşa se ajunge departe ȃn vieaţă. Să nu uita-ţI că relizările cele mai importante nu ie ȃn ce maşină conduci sau ȃn ce cȃrpă pui pe tine sau maiştiuioce, că cȃrpa trece şi tot la gunoi ajungi.

Dacă e să fiu sinceră, cele mai importante şi mai frumoase relizările care lea-m avut a fost să predau la catedră, sămi cresc copilu şi sămi plătesc taxele. Sȃnt haioasă, nu? Că adică copilu şi taxele, ha, ha, dacă nai simţu umorului nimic nai. Io sȃnt şi frumoasă şi deşteaptă şi destinu a fost bun cu mine, na fost porc că dacă ierea porc acuma nu mai postam io cu mine pă feizbuc cu un picior pe trotal şi altu pe drum ca o secsi mazărfacăr profesor universitarodoctoro şi alea-alea.

A! Şi decȃt atȃt să vă mai dau un sfat! Nu lăsaţi copi pe stradă din cauza la bărbat.

P.S.: Da, sȃnt rudă de departe cu Grapini Maria, lamulţi ani, duamna Grapini, de ziua de nume! Multe bucuri şi ȃnpliniri!
 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră