Declaraţie ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE a unui mare medic. “Faceți, vă rog, teste și la medicamente!”

11 Mai 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Declaraţie ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE a unui mare medic. “Faceți, vă rog, teste și la medicamente!”


Anul 2016. Guvernul României anunţă, buimac, PRESEI, rezultatele unor analize de laborator deja anunţate de PRESĂ. Testele Guvernului confirmă, de fapt, afirmaţiile PRESEI.
„Practic, prin ancheta PRESEI s-a blocat o explozie care putea reprezenta desfiinţarea unui întreg sistem medical românesc”, spune, citat de tolo.ro, chirurgul Gheorghe Burnei, de la spitalul de copii Marie Curie din Bucureşti.

Anul 2016. Un al medic de renume de la acelaşi spital, şeful secţiei de terapie intensivă nou-născuţi, Cătălin Cârstoveanu, declară, pentru tolo.ro, că este şocat de cele aflate şi imploră PRESA să ceară teste şi la medicamente! O declaraţie pe cât de înspăimântătoare, pe atât de halucinantă, căci suntem în anul 2016.

„Mă simt batjocorit. Aş fi salvat mai mulţi copii. Mult mai mulţi! Nu-mi vine să cred. Acum înţeleg. Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în Germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii. Suntem tratați ca niște gunoaie! Este incredibil. Aș fi salvat mai mulți copii. Cei care ne conduc nu dau nici un ban pe noi! Așa îmi explic de ce ei fug și se operează numai în străinătate. Probabil că ei știu ceva.

Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import e protejat de politicieni care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sunt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză”, acestea sunt cuvintele medicului citat de tolo.ro.
PRESA încearcă să ridice capacul de pe această hazna numită SISTEM. Nu degeaba preţ de 26 de ani PUTEREA s-a străduit prin toate mijloacele să ucidă PRESA.

__________________________

Citiți și:

MISTERUL MH370. Unde a dispărut avionul malaezian? Experții au făcut un ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ (VIDEO)

 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră