O iubită la Crăcea fuge!

14 Ian 2016 | scris de Luiza Moldovan
O iubită la Crăcea fuge!

Președintele PMP de Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a decis că e momentul să-și caute gagică și a început o conferință de presă dînd un anunț matrimonial: „politician, caut iubită”. Stați puțin și nu mînați, că omul are criterii clare de selecție, nu toate proastele se încadrează. Aici nu se plimbă prin parc, nu-ți numără frunzele căzute-n păr, nu-ți recită poezii, nu te îngrămădește prin colțuri și, nu, nu e loc de nici o efuziune sentimentală.

La Crăcea nu merge cu te iubescuri, la Crăcea, dacă-ți ia Dumnezeu mințile și vezi ceva la el, tre să te duci cu CV-ul în dinți. Sau, mă rog, să i-l pui pe mail.
Prezint mai jos, pentru cine-o fi interesată, criterii de selecție Crăcea (ce nume de familie! Crăcea – domnul și doamna Crăcea, bestial!).
Deci în primul și-n primul rînd, madam trebuie, mai întîi de toate, să aibă studii juridice. E foarte important. Probabil că omul e pus pe fapte mari și ce și-o fi zis?, ia să-mi iau io gagică să mă scoată din pîrnaie dacă e la o adică! Probabil că, dac-ar fi aici, Crăcea mi-ar replica acid că vrea să aibă o bază comună de discuție. Da, mă, bine, hai, fie ca tine! Ar fi bine ca pretendenta la mîna lu Crăcea să lucreze la Judecătorie, Parchet sau Tribunal, dar asta, cum însuși se exprimă, ar fi criterii mult prea restrictive. Așa că Cracea (și cacofonia, ca toate celelalte care vor urma în acest text, e intenționată!) a zis că așteaptă propunerile pe feizbucul lui privat. Fată, ce nebună ești!
Deci și acuma cum? Îți faci CV și i-l trimiți omului? Începi cu ultimul job și termini cu primul, pe urmă îți enumeri cursurile și competențele? Te lauzi ca o sălbatică? Pasiunile tale se extind de la muzică și dans la Drept Penal și sarmale? Încerci să nu arăți prea mult dar nici prea puțin, astfel încît să-i trezești interesul sărmanului politician și om?
Și ce fel de poză să-ți pui? Doar fața sau tot corpul? Nu știu, dar eu aș propune să-i trimiți un CV în chiloți și sutien, să vadă omul bine că juridicul se împletește fericit cu fapticul. Poza să fie făcută în baie și să se vadă prosoapele pe fundal. Sau nu.
Mai bine în sufragerie, cu biblioteca-n spate, tu în chiloți și-n sutien, cu Dreptul Penal pe fundal. Bine, hai să zicem că poți să-ți faci și-ntr-un body... ok... treacă de la mine.... hai în jartiere, tocuri cui și un bici în mînă... bine, hai, fără nimic pe tine dar cu ochelari și unghii roz, citind din Dreptul Penal. Ok, bine, într-o cămășuță de mătase, cu o breteluță căzută aiurea de pe umăr. Bine... în regulă... într-o pijama groasă, din bumbac, cu dungi verticale, ținînd „Cum mi-am petrecut sfîrșitul lumii” într-o mînă și un măr verde în cealaltă. Adică direct la sentiment.
În ce ne privește, urăm succes tuturor pretendentelor la mîna lu Crăcea și le rugăm să țină legătura și cu noi, pentru că sîntem foarte, foarte, foarte curioși ce mama mă-sii or fi găsit la ăsta, că deștept nu e, frumos nici atît, umor nici de departe... nici măcar barbă n-are. Groaznic.

Alte stiri din Editorial

Ultima oră