NU TE-AI FI AŞTEPTAT! Elena Udrea a făcut trafic de influenţă în scopuri caritabile!

20 Oct 2015
NU TE-AI FI AŞTEPTAT! Elena Udrea a făcut trafic de influenţă în scopuri caritabile!
Noutăţi incredibile vin şi de astă dată pe calea televizorului, noutăţi date în gît de Antena3. Potrivit sursei citate, Elena Udrea şi-ar fi aranjat întîlnirile cu jurnaliştii Pro Tv, astfel încît să facă mai mult bine decît a făcut pînă atunci. Ea e acuzată de procurorii DNA că a făcut trafic de influenţă pentru o cauză nobilă: oprirea de la extincţie a cerbului cu ciuf, prezent în mici teritorii din China şi Birmania. Se pare că Udrea vrea să colonizeze toată România cu cerbi cu ciuf, astfel încît să avem şi noi cerbii noştri cu ciuf, nu doar chinezii. Adică să avem şi noi chestii produse în China pe care să scrie „Made in Romania”, nu doar in România produse pe care scrie „Made in China”.

„Se dedică în totalitate, cu toată fiinţa ei, cu tot ce este ea pe lume cauzei cerbului cu ciuf, aflat pe cale de dispariţie, precum spuneam. Se chinuie de foarte multă vreme să aducă două exemplare de cerb cu ciuf în România, să le aclimatizeze aici, dar nu a reuşit. Pînă la urmă, ce să facă? S-a folosit de ceea ce este ea ca persoană pentru a fi acest al doilea Noe, în variantă cosmetizată şi feminizată. Şi, da, a intervenit pe lîngă jurnaliştii de la Pro Tv pentru a-i ruga, de fapt nu, a le impune să-i pună întrebările astfel încît să conşientizeze, la nivel de masă electorală, importanţa cerbului cu ciuf pentru cultura şi civilizaţia noastră. Ce e rău în asta? Dar acesta nu e singurul proiect. Doamna Udrea vrea să aclimatizeze în România şi alte specii, cum ar fi amoeba fără gelatină în sos de vanilie dulce-acrişor, şobolanul Merinos care face blinc şi, o raritate în domeniu, antilopa cu plete mov, care realmente nu mai există. Ei bine, ea vrea s-o readucă înapoi la viaţă şi apoi s-o crească şi să repopuleze planeta”.

Procurorii DNA sînt acum la capătul răbdării. După ce au încheiat Dosarul Microsoft, acum s-au trezit că trebuie să instrumenteze modul în care Udrea şi-a folosit persoana pentru a influenţa medii politice din întreaga lume, în scopul nobil al repopulării planetei! Dosarul Caritatea!

„Mîine-poimîine afli că trebuie să instrumentezi un dosar pentru că s-a folosit de numele său ca să facă un bine unei familii defavorizate!”, a exclamat un procuror indignat. „Ba chiar să auzi că s-a folosit de propria ei persoană ca să ajute o bătrînică să traverseze strada! Aşa ceva nu mai acceptăm! Instrumentăm, instrumentăm, dar pînă cînd?!?”, a mai continuat, neabătut, acesta.

Aşadar, acţiunile de binefacere ale Elenei Udrea se pare că nu se vor opri aici. Ea va continua, cu toată fiinţa ei, la Pro Tv şi chiar la Antena 3, dacă va fi nevoie, să se traficheze pe sine pentru a face lumii cît mai mult bine. Cît mai mult. Cît mai mult bine.

Luiza Moldovan

Alte stiri din Editorial

Ultima oră