Percheziţii cu acordul minorilor

01 Iun 2015
Percheziţii cu acordul minorilor
Florin Butnaru e un om. Mai mult decît atît, el este chiar şi un senator. Acesta este un senator care este un senator care nu este decît un senator care are o iniţiativă. Această iniţiativă, pe care o vom numi legislativă, de-acum încolo, atentează la dreptu la percheziţiile matinale desfăşurate de diverse organe şi organisme însărcinate. Cu bunul mers al corupţiei. Bref, ca să nu ne mai lungim atîta, domnu Butnaru ar dori dacă se poate modificarea programului de percheziţii, astfel ca ele să aibă loc zilnic între orele doişpe şi doişpe şi trei minute, P.M., de luni pînă vineri, sîmbăta şi duminica închis. Domnul senator Butnaru argumentează, pe bună dreptate, că percheziţiile desfăşurate dis-de-dimineaţă sînt de natură să afecteze psihicul şi aşa fragil al minorilor prezenţi în casă. Ei ar putea dezvolta probleme grave şi, o ştim cu toţii într-o măsură mai mică sau mare, cu tulburările psihice nu te joci, că altfel te joacă ele pe tine.

Nobilă temă şi-a ales parlamentaru nostru!

Ce n-aţi înţeles??? D-aia unii dintre ei îşi trimit copiii la studii în străinătate: ca să nu asiste la percheziţiile matinale! Şi, in extenso, la faptele de corupţie ale părinţilor, care, iată, ar putea astfel impieta asupra bunei educaţii a copiilor. Păi zi, bre, aşa???

Ȋn plus, spune senatorul, acesta e deranjat de faptul că organismele de percheziţii i-ar putea vedea pijamaua sau ar putea să-l surprindă, Doamne fereşte, într-o altă postură intimă, cum ar fi, de pildă, citind. Sau, Maică Precistă, ascultînd o simfonie, ceva. Ceea ce chiar nu se face!

Eu zic să susţinem iniţiativa legislativă a senatorului Florin Butnaru. Jos cu percheziţiile matinale care sperie copiii! Jos cu percheziţiile astea mizerabile! Să se pună, domne, o bulină în dreapta jos, ca parlamentarul/ ministrul sau cine-o-mai-fi să ştie dacă minorii pot urmări programul cu acordul părinţilor sau dacă acestea conţin scene care nu pot fi urmărite de către minori, cum ar fi, de pildă, să afle că mă-sa sau tac-su sînt nişte hoţi.

 

Alte stiri din Editorial

Ultima oră