Cartea de vacanță. „Bronto, un dinozaur neastâmpărat”

11 Iul 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Cartea de vacanță. „Bronto, un dinozaur neastâmpărat”

Începem seria „Cartea de vacanță” cu un volum care CHIAR se adrersează celor care u vacanță, copiilor. „Bronto, un dinozaur neastâmpărat” a apărut de ceva vreme la Editura Nemi. Autor este nimeni altul decât regretatul Valentin Nicolau, iar desenele volumului (pentru că vorbim de o carte cu ilustrații dedicată copiilor peste 3 ani) îi aparțin lui Alexandru Ciubotariu.

 

Volumul istorisește aventurile unui pui de dinozaur, Bronto, plictisit sa se tot joace singur in padure, fara prietenii sai atat de dragi, Diplo, Stega, Tyrano si Tricer.

 

Evident că Bronto al nostru va reacționa, tipic, asemenea oricărui copil. Porneste in cautarea prietenilor, incercand sa traverseze singur padurea, in ciuda interdictiei parintilor „atotstiutori” (La tot pasul auzi: „nu ai voie!“ sau „nu face asta!“, sau „nu pe acolo!“. Parintii astia!…). Ce i se intampla lui Bronto este o poveste antrenanta si plina de invataminte pentru cei mici (dar si pentru cei mari).

 

Volumul „Bronto, un dinozaur neastâmpărat” ca și precedentul „Bronto, un dinozaur încă mic” sunt disponbile la vânzare pe site-ul editurii (nemira.ro)

Alte stiri din Carte

Ultima oră