Scandal la Tarom. Se cere demisia directorului comercial

28 Dec 2015 | scris de Sorin Anghel
Scandal la Tarom. Se cere demisia directorului comercial

Chirstopher Columb a descoperit America, Silvia Columb, directorul comercial al companiei aeriene Tarom, încă n-a descoperit Constanţa. Asociaţiile de turism ce se ocupă de promovarea turismului românesc se luptă nu doar cu morile de vânt. Acum au de furcă şi cu elicele avioanelor de la Tarom. În luna noiembrie, s-a cerut companiei aeriene de stat introducerea de zboruri interne care să lege Constanţa de oraşe precum Suceava, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca sau Timişoara. Deocamdată, nici un răspuns. Linişte totală.


Acest lucru a stârnit reacţii din partea celor ce activează în turismul românesc. Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, s-a lansat într-un atac deosebit de dur la adresa Silviei Columb. „Dialogul nostru cu Tarom a început la 12 noiembrie, cu 4 asociaţii de promovare a turismului, 4 Consilii Judeţene şi 4 aeroporturi. Dacă acest dialog a eşuat şi în continuare, deja am trimis o adresa de şase săptămâni şi de trei săptămâni sunăm la Tarom şi ni se spune că nu avem un răspuns la adresa noastră, înseamnă că nu ne rămâne decât să cerem demisia lui Columb”, a spus Martin, care consideră că turiştii din zona de vest şi de nord a ţării nu pot ajunge pe Litoralul Marii Negre din cauza infrastructurii defectuoase.


”Această reprezentantă a Tarom consideră că hotelierii nu sunt pregătiţi să primească turişti. Dacă ai o asemenea viziune că director operaţional al Tarom, este limpede de ce nu avem zboruri interne între oraşele principale din România - din vest, nord şi est - către Litoral”, a precizat Martin, potrivit www.telegrafonline.ro.

Alte stiri din Business

Ultima oră