Cum să obții finanțare nerambursabilă de 25.000 de euro pentru un Start-up

21 Mai 2015
Cum să obții finanțare nerambursabilă de 25.000 de euro pentru un Start-up
Fundaţia Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare din România - CEED România în parteneriat cu S.C. IPA S.A. – Societate comercială pentru cercetare, proiectare și producție de echipamente și instalații de automatizare au lansat concursul de planuri de afaceri pentru proiectul „IDEAL - Investim inteligent pentru Dezvoltare Economică, Antreprenorială și Locuri de muncă”.

Proiectul se adresează unui grup de minim 420 de persoane din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia, în majoritate tineri, ce doresc să își înființeze propria afacere. Cel puțin 42 dintre beneficiari vor obține câte o subvenție de maxim 25.000 EURO pentru înființarea și funcționarea de întreprinderi noi, care vor funcționa în unul dintre domeniile de activitate prioritare în România și vor crea minim 84 noi locuri de muncă în regiunile țintă.

„IDEAL - Investim inteligent pentru Dezvoltare Economică, Antreprenorială și Locuri de muncă” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013, în cadrul cererii de propuneri de proiecte „România Start-up”.

“Într-o piață tot mai competitivă, în care tinerii se confruntă cu multe dificultăți și provocări, credem că susținerea inițiativei private este cheia unei dezvoltări sănătoase de la nivel individual câtre unul mai general, al economiei în ansamblu. Ne dorim sincer ca prin acest proiect să oferim tinerilor o șansă de a-și realiza visul, de a nu mai depinde de fluctuațiile de pe piața muncii. Vrem să-i ajutăm să își transforme idealurile în proiecte concrete, de succes, pe termen lung”, a declarat, pentru mariustuca.ro, Cristina Mănescu, director executiv al CEED România. Pentru detalii, puteți accesa pagina proiectului IDEAL.


Alte stiri din Business

Ultima oră