FETIȚĂ salvată din ORFELINAT de o familie iubitoare, VIOLATĂ și LĂSATĂ GRAVIDĂ de prietenul tatălui adoptiv

08 Sep 2015
FETIȚĂ salvată din ORFELINAT de o familie iubitoare, VIOLATĂ și LĂSATĂ GRAVIDĂ de prietenul tatălui adoptiv
Un bărbat de 73 de ani a fost arestat, după ce familia unei fete de 14 ani a mers la poliție să reclame că nenorocitul le-a violat copilul. Acuzatul a recunoscut că a violat fetița de mai multe ori, în apartamentul lui, lăsând-o și însărcinată în urma numeroaselor abuzuri.

Din raportul procurorilor reiese că bărbatul a atras-o în apartamentul lui sub pretextul că are o ofertă imobiliară pentru tatăl său și vrea să-i arate apartamentul. Familia fetei căuta să-și cumpere o casă, iar bărbatul era prietenul tatălui fetei. Minora nu avea vreun motiv să nu aibă încredere în acesta, așa că s-a dus cu el. Odată ajunsă în apartamentul respectiv, bărbatul a obligat-o să întrețină acte sexuale normale, orale și anale timp de trei ore, filmând-o în tot acest timp.

"M-a dus la marginea orașului, într-un complex de apartamente care erau în construcție. Am urcat până la ultimul etaj, într-unul dintre apartamente și a început să-mi arate camerele. Era mobilat frumos și mă gândeam că tata o să fie foarte mulțumit. Apoi mi-a zis că vrea să-mi arate baia și că ce frumos e acolo. Mi-a zis că pot să fac un duș dacă vreau, că el trebuie să plece 30 de minute să vorbească cu constructorul, care era la parter și apoi mergem acasă să vorbim cu tata. Apoi a plecat. Mi s-a părut o idee bună și m-am încuiat în baie șă fac duș. M-am dezbrăcat și după 10 minute a intrat peste mine, cred că avea și el cheie. M-a luat de mână și m-a târât în dormitor, apoi mi-a zis că pot să țip cât vreau eu, că oricum nu mă aude nimeni. Am țipat cât am putut, am plâns, l-am implorat, dar n-a venit nimeni. Și-a bătut joc de mine cum a vrut el. Apoi mi-a zis că m-a filmat și că dacă nu fac ce vrea el, când vrea el, pune filmul pe internet", se arată în declarației fetei.

Referatul specifică faptul că bătrânul a abuzat-o pe fată de nenumărate ori, timp de șase luni, iar nenorocirea s-a aflat după ce fata a fost la doctor cu dureri de burtă. Atunci au descoperit părinții, șocați, că minora este însărcinată în trei luni. Fata a fost nevoită să spună ce s-a întâmplat, iar părinții au mers imediat la poliție.

"Îl omor. Dacă nu-l arestează, îl omor. Nu mă interesează ce se întâmplă cu mine. Noi am salvat copilul ăsta din orfelinat, e fata mea, lumina mea. O iubim cum nu se poate spune în cuvinte. Am adoptat-o de mică, am crescut-o cu dragoste și am avut câtă grijă de ea ca de ochii din cap. Trăim pentru ea. A suferit mult cât a fost mică, provine dintr-o familie de oameni violenți, o băteau zilnic, nu-i dădeau de mâncare, știți ce tragedie a suferit copilul ăsta? Și acum, nenorocitul ăsta a distrus-o. Mi-a distrus copilul. Îl omor. Să se roage să stea cât mai mult timp în pușcărie, sau să moară de bătrânețe, dar eu vă jur că voi fi acolo când își dă ultima suflare", a declarat printre lacrimi tatăl copilului.

Poliția din Cairo îl are în custodie pe violator, iar tatăl este sub observație pentru amenințarea cu moartea a suspectului. Procesul urmează să înceapă săptămâna viitoare, informează ziarul arab Al Youm Al Sabea.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră