Ca în filmele HORROR, întâlnirea de la miezul nopții, pe autostradă! (VIDEO)

01 Iun 2015
Ca în filmele HORROR, întâlnirea de la miezul nopții, pe autostradă! (VIDEO)
Camera de luat vederi montată pe bordul mașinii unui australian, a înregistrat o secvență ce pare desprinsă din filmele de groază, 
Rulând pe autostradă, la un moment dat, în apropierea unei intersecții, șoferul încetinește preventiv atunci când remarcă apariția în mijlocul drumului a unui bărbat misterios, cu capul acoperit de o glugă.
Bărbatul din intersecție face câțiva pași spre mașină și urlă animalic, stârnind panica șoferului care apasă pedala de accelerație până la refuz, demarând cu scrâșnet de roți.
Momentul de groază a continuat, pentru mai multe minute șoferului fiindu-i imposibil să o contacteze telefonic soția, care îl urma într-o altă mașină, însoțită de o prietenă, și s-o avertizeze despre ce urma să întâlnească pe traseu.
"Nu ne-am putut face nicio idee despre ce dorea acest bărbat... Voia să ne jefuiască, să ia mașina sau să ne omoare?", a declarat femeia după ce a trecut prin aceeași experiență horror.
Avertizați de incident, polițiștii au demarat cercetări, arestând un bărbat aflat în jurul vârstei de 30 de ani, care se afla sub influența drogurilor.


 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră