Exclusiv. Deținutul care a avertizat-o pe Udrea, o nouă mărturisire despre complot!

05 Mai 2015
Exclusiv. Deținutul care a avertizat-o pe Udrea, o nouă mărturisire despre complot!
În plină vacanță ocupată cu mici, grătare și Vama Veche a răbufnit vestea că Elena Udrea a fost amenințată cu moartea, stârnind empatie pentru situația în care se găsește fostul ministru și totodată îngrijorare pentru viața sa.

Informația a fost publicată de stiripesurse.ro, pentru că în această redacție a poposit documentul în care un deținut din Penitenciarul Colibași făcea public elementele unui adevărat complot îndreptat împotriva Elenei Udrea.

Istoric.
Într-un stil epistolar propriu, deținutul Argeșanu Petre, tatuat din cap până în picioare, dezvăluie în scrisoare cum a fost conceput un plan criminal de eliminare fizică a Elenei Udrea, prin contaminare cu virusul HIV, și de a cărui îndeplinire se ocupa un clan interlop, la comanda unui misterios și răzbunător domn P.

Probabil în plin proces de reeducare, cu un înalt civism și cu o etică de asemenea în creștere, deținutul refuză 15,000 de euro, denunță complotul, dar se laudă că l-a și înăbușit în fașă, din respect, admirație și datorie pentru Elena Udrea, care l-ar fi ajutat în rezolvarea unei probleme mai vechi de-ale sale.

Lumea e prea mică pentru spiritele mari!
O altă scrisoare, aparținând aceluiași Argeșanu Petre, tot din Penitenciarul Colibași, a ajuns și în redacția mariustuca.ro.
Același scris, aceeași slovă, aproximativ același scenariu. Unei alte doamne, al cărui nume nu îl putem dezvălui din motive lesne de înțeles, i se comunica faptul că familia ei este ținta unui atac interlop.
Același suflet înalt, bărbat drept și tatuat, deținutul Argeșanu Petre face mărturisiri complete fostei sale potențiale victime, asigurând-o și pe aceasta de faptul că doar intervenția sa a oprit aducerea la îndeplinire a acestei operațiuni criminale.

Concluzii și explicații.
E clar, Argeșeanu Petre a scris aceste epistole, nu din cauza dorinței de a nu înăbuși potențialul său literar, pentru că țelul său nu era intrarea în patrimoniul literaturii române.
Viața unui deținut este monotonă, ternă, apăsătoare. Singurele lucruri care mai inviorează spiritul unei persoane ajunse în această situație sunt citațiile pe care le primește în diferite anchete, care schimbă peisajul și asigură ieșirea din claustrofobul spațiu al închisorii.
Probabil că cele două scrisori nu sunt singurele de aceste fel expediate din penitenicare pe adresa unor persoane cu o anumită notorietate, sunt mijloace prin care se încearcă atragerea acestora într-un joc cinic, care provoacă spaimă și teamă. (C.S.)

Puteți citi și compara mai jos cele două scrisori ale lui Argeșeanu Petre, cea inscripționată stiripesurse.rp este adresată Elenei Udrea..















Alte stiri din Anchete

Ultima oră