VIAŢA BATE FILMUL! Din închisoare, hoţul l-a rugat pe păgubit să-i fie naş de cununie

23 Aug 2015
VIAŢA BATE FILMUL! Din închisoare, hoţul l-a rugat pe păgubit să-i fie naş de cununie
Dacă vă întrebați care ar fi culmea tupeului, ei bine iată: să jefuieşti pe cineva şi apoi să îl rogi să îţi fie naş. Așa ceva s-a întâmplat zilele trecute la Penitenciarul Giurgiu, informează www.stirigiurgiu.ro. Autorul jafului de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti de acum 4 ani, Rustem Simion Chirilă, s-a căsătorit, iar naş de cununie i-a fost chiar patronul firmei de bijuterii pe care a păgubit-o.

De apoape un an, Rustem Simion Chirilă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în închisoare, unde ispăşeşte o pedeapsă de 6 ani 6 ani și 8 luni de închisoare. Iubita lui l-a făcut să simtă mai uşor perioada de detenţie, iar de câteva zile cei doi s-au căsătorit după gratii, chiar la Penitenciarul Giurgiu.

Naş le-a fost, culmea, patronul turc pe care bărbatul l-a jefuit. Înrudirea spirituală dintre autorul jafului şi victimă este cel puţin ciudată. De altfel, în timpul anchetei a circulat şi informaţia potrivit căreia jaful ar fi fost aranjat. La momentul producerii acestuia nu a existat niciun martor, deşi traficul pe autostradă era intens. În plus, transportul de bijuterii nu s-a efectuat conform legii, într-o maşină blindată, iar marfa nu a fost asigurată. În urmă cu 4 ani, Rustem Simion Chirilă împreună cu trei indivizi, au atacat pe autostrada Bucuresti - Piteşti o maşină în care se aflau aproape 23 de kilograme de aur, în valoare de peste o jumătate de milion de euro.

Recent, Rustem a făcut cerere de întrerupere a executării pedepsei, depunând la dosar o copie a unui raport de expertiză medico-legală. Următorul termen al procesului de la Tribunalul Giurgiu este în ziua de 16 septembrie a.c..

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră