Unde au găsit-o poliţiştii pe Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi. O nepoată a anunţat autorităţile de dispariţia acesteia

11 Sep 2015
Unde au găsit-o poliţiştii pe Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi. O nepoată a anunţat autorităţile de dispariţia acesteia
Mitzura Arghezi, fiica poetului Tudor Arghezi, a fost găsită de poliţiştii bucureşteni într-un cămin de bătrâni privat din sectorul 1, după ce o nepoată a anunţat autorităţile că mătuşa sa a dispărut.
Poliţiştii au găsit-o pe Mitzura Arghezi (90 ani) într-un cămin de bătrâni din sectorul 1 al Capitalei, aceasta fiind cazată în condiţii bune. 

Cine a anunţat dispariţia Mitzurei Arghezi 


Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, fiica poetului Tudor Arghezi a fost căutată de poliţişti după ce o nepoată a acesteia a sunat la 112 şi a spus că s-a prezentat la Spitalul Elias ca să-şi externeze mătuşa, însă o altă persoană nu îi permite acest lucru. Poliţiştii au mers la spital, unde au constatat că, alături de Mitzura Arghezi, se afla un bărbat, Radu Traian (75 ani), pe care aceasta l-a trecut în testament drept moştenitor. Mitzura Arghezi a explicat poliţiştilor că nu doreşte să iasă din spital împreună cu nepoata ei, Doina Elena Arghezi Teodorescu, ci cu bărbatul respectiv.

Cine este Mitzura Arghezi

Mitzura Domnica Arghezi (n. 10 decembrie 1924, București) este fiica poetului Tudor Arghezi. A fost aleasă de două ori în funcția de deputat român, în legislaturile 1996-2000 și 2000-2004, pe listele partidului PRM. Între anii 2005-2010 a fost membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune din partea PRM. De asemenea, Mitzura Arghezi este cunoscută și ca actriță. A jucat în peste 100 de piese de teatru și 18 filme.



 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră