Un cioban şi un copil dintr-un sat clujean au fost atacaţi de urs

30 Aug 2015
Un cioban şi un copil dintr-un sat clujean au fost atacaţi de urs
Incidentul s-a petrecut astăzi, în comuna Unguraş, din judeţul Cluj. Din senin, un cioban ce se afla cu oile la păscut şi copilul care îl însoţea pe acesta s-au trezit faţă-n faţă cu animalul sălbatic.  

 „Un bărbat în vârstă de 42 de ani, cioban, şi un copil de 13 ani, fiul proprietarului oilor, au fost atacaţi şi răniţi de un urs, în apropierea satului Batin, lângă o stână, ei fiind transportaţi la Spitalul Municipal Dej. Din primele informaţii, rezultă că ar fi fost alertaţi de câinii de la stână şi când s-au îndreptat spre un lan de porumb au fost atacaţi de un urs. Bărbatul se află într-o stare mai gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Ştefana Moldovan, pentru www.monitorulcj.ro.

 „În zona unde au fost atacaţi erau trei urşi, dar numai unul a sărit să îi atace. Tatăl copilului mai era cu încă o persoană la stână şi ei au auzit ce s-a întâmplat şi au sunat la 112. Noi nu am avut până acum probleme cu urşii în zonă şi am luat legătura cu Asociaţia Vânătorilor să ia măsuri”, a precizat și primarul comunei Unguraș, Mureşan Ildiko.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră