ULTIMA ORĂ. Cum se circulă, la această oră, pe drumurile din țară

26 Ian 2016 | scris de Veronica M. Florentina
ULTIMA ORĂ. Cum se circulă, la această oră, pe drumurile din țară

În judeţul Gorj, pe DN67C Novaci - Rânca, vântul bate cu putere între kilometrii 25 şi 34+800 de metri, spulberând zăpada de pe marginea drumului pe partea carosabilă. Se acţionează cu patru utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Ninge viscolit şi pe autostrada A2, pe tronsonul Drajna - Constanţa. Atenţie la utilajele de deszăpezire, care circulă cu viteză redusă! A nins în cursul nopţii şi în această dimineaţă (local încă mai ninge) în judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Călăraşi, Alba, Sibiu şi Prahova (la Azuga).

Pentru zonele joase din judeţele Bihor, Arad şi Timiş, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare nowcasting referitoare la ceaţă, valabilă până la ora 10:00. Poliția le recomandă șoferilor să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).

În judeţul Caraș-Severin, DN57 Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți. Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa - Anina – Bozovici – Iablaniţa.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră