A EVADAT dintr-un spital de psihiatrie din Italia, dar a fost prins de poliţiştii hunedoreni. Românul ucigaş şi-a omorât soţia sub privirile copiilor

24 Aug 2015
A EVADAT dintr-un spital de psihiatrie din Italia, dar a fost prins de poliţiştii hunedoreni. Românul ucigaş şi-a omorât  soţia sub privirile copiilor
Un român în vârstă de 29 de ani care, la începutul lunii a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia după ce şi-a ucis soţia în faţa copiilor, a fost prins astăzi  în localitatea hunedoreană Călan. Acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Alba pentru confirmarea mandatului european de arestare. 

„În urma schimbului de informaţii prin intermediul Biroul SIRENE, la data de 24 august a.c., sub coordonarea Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara au depistat, în localitatea Călan, judeţul Hunedoara, un bărbat, de 29 de ani“, potrivit unor oficiali din Poliţia Română. 

Lucian V. era căutat de autorităţile italiene, de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia.În luna februarie a.c., acesta şi-ar fi omorât soţia cu o bâtă sub privirile copiilor, potrivit mediafax.ro. Deoarecde expertiza medicală a arătat că agresorul suferă de grave probleme psihice, acesta a fost internat într-un spital din Mantova, în apropiere de Verona. A evadat însă din spital, iar autorităţile italiene au emis pe numele lui un mandat european de arestare. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră