Poliţia cere ajutorul cetăţenilor: trei minore din Timiş şi Constanţa au dispărut dintr-un spital.

27 Noi 2015 | scris de Mara Răducanu
Poliţia cere ajutorul cetăţenilor: trei minore din Timiş şi Constanţa  au dispărut dintr-un spital.

 

De asemenea, la data de 22 noiembrie a.c., MIRIANA DELIA MUNTEANU, de 13 ani, a plecat fără consimţământul personalului medical dintr-un spital din Timişoara şi nu s-a mai întors. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea celor trei minore, sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112 ori la numărul 116.000 – Numărul de Urgenţă pentru Copii Dispăruţi.

Semnalmente:

SULTANA- SABRIE MEMET, de 8 ani, are 1.10 m. înălţime, 30 de kg., ten măsliniu, faţă ovală, ochi verzi și păr scurt, blond.

REGEP ILDIZ-MELISA, de 12 ani, are 1.20 m. înălţime, 45 de kg., ten măsliniu, faţă ovală, ochi negri și păr negru, drept şi lung.

În cazul celor două minore, nu se cunosc obiectele vestimentare pe care le purtau în momentul în care au părăsit domiciliul.

MIRIANA DELIA MUNTEANU (foto), de 13 ani, are 1.60-1.70 m. înălțime, păr negru, ochi căprui și constituţie robustă. La data plecării de la domiciliu, minora purta o haină maro, pantaloni negri şi încălţăminte sport.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră